כללי אשמח לקבל דעות

• פותח הנושא od
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה

קבצים מצורפים

• תפירה.jpg
    1.9 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
התחלה מצויינת.
תמונת מכונות התפירה לכאורה מיותרת.
ואם כן, לא להשאיר אותו מלבן אלא איזה משחק מעוגל כלשהי.

משחק הגדלים ב3 השורות כדי להתאים אותם לרוחב, לא נראה טוב.
יש להחליט מה הנושא הכי חשוב לכם.
אם זה הקורסי תפירה וכו' יש לעשות אותם הרבה יותר גדול, ואת השאר להקטין.
<!-- / message --><!-- sig -->

• הוסף לסימניות
התמונה כן חשובה, כי זה הסטודיו האמיתי שבו המכונות חדשות בניגוד לקורסים אחרים.
לכן חשוב לי להדגיש אותו, ניסיתי לשים אותו בתוך דוגמת ה'פרח' לא הלך, אנסה לשחק עוד תודה.

• הוסף לסימניות
לכן חשוב לי להדגיש אותו, ניסיתי לשים אותו בתוך דוגמת ה'פרח' לא הלך, אנסה לשחק עוד תודה.

• הוסף לסימניות
בגדול המודעה יפה,
*כדאי להקטין את הלוגו ולהזיז אותו למעלה בצד ימין
*את הכיתוב "קורסי תפירה" מומלץ להגדיל שיהיה מודגש יותר
*להוריד את העיגול למטה (בצורת פרח)
*את הכתובת ליישר לצד שמאל

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
הלוגו בתוך הפרח ממש חמוד ונראה 'תפור', וגם הרקע של השרטוט.
תנסי לשחק קצת עם הטיפוגרפיה, לא חייבים לעשות בלוק.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ממש יפה ומושך את העין
אני מצטרפת לעצה
לחתוך את התמונה בקוים יותר מעוגלים

• הוסף לסימניות
הרקע והצבעים מיושנים, זה נותן תחושה שתופרים שם בגדים "בטעם של פעם".

• הוסף לסימניות
בס&quot;ד

אהבתי את הלוגו, הוא עשוי טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י od;464418:
אני חושבת שו טעות לשים את התמונה. אם חשוב לך שידעו שהמכונות חדישות כתבי זאת בצורה ברורה ולא בצורה עקיפה - ע"י תמונה.
הלוגו מתוק. אך הרקע באמת מיושן במקצת. הייתי ממליצה על רקע כהה חלק (אפילו שחור) ומסביב קו מקווקו כמו תפרים (לדוגמא באדום-כמו הלוגו) וכיתוב אחיד וברור. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הלוגו מקסים!!!
כדאי לעבוד עוד על המודעה ולקחת את ההדברים לעיל לתשומת לב.

• הוסף לסימניות
בכלליות - יפה מאד. רעיון מתוק ומתאים לקהל היעד.
א. יש בעיה בשילוב הצבעים. גווני הפסטל של הרקע לא בדיוק משתלבים עם האדום הצעקני.
ב. התמונה מתאימה יותר למכירה של מכונות תפירה, ולא לכיתת לימוד.
אין ספק שאי אפשר לתפור בצורה שבה מונחות המכונות, ומלבד זאת - אם את באמת מרגישה שהויז'ואל נחוץ - מכונה אחת תעשה זאת טוב יותר, בתנאי שהיא בזווית הנכונה.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה