אשמח לקבל המלצות על המשחק תיק תק

• הוסף לסימניות
האם הוא מרתק ילדים ברמה של קליקס? איזה גיל נהנה ממנו?

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד בבית?!

• הוסף לסימניות
יש לי אותו בבית, הילד שלי בן כמעט 6, בונה המון במשחקי הרכבה, ועדיין לא מספיק למד את כל הטכניקות והתחכום של המשחק, הוא נהנה ממנו מפעם לפעם.
החלקים שלו די רגישים, מספר חלקים כבר הראו סימני חריצים של בדרך להשבר....
אני ממליצה לך לקנות אותו לילדים מעל גיל 7, לא מתחת! כשאחיניות שלי הגדולות בנות 8 ו10 היו אצלי הן נהנו ממנו מאד, ובנו דברים יפיפים מיד בלי להכיר את המשחק בכלל!

• הוסף לסימניות
ברוך השם, בע"הר, יש לי 4 ילדים הגדולה בת 7 ואחריה בן 6 (האחרים לעניננו אינם חשובים) אינם משחקים בו ב..כ..ל..ל, אני מסכים אם קודמי שצריך לקנות לילדים גדולים יותר.
לפי ענ"ד זה נועד לילדים מאוד מתוחכמים, סקרנים ומפותחים שכלית, זהו משחק מאוד מורכב (אפ' יותר מידי מורכב לילדים קטנים).

• הוסף לסימניות
ברוך השם, בע"הר, יש לי 4 ילדים הגדולה בת 7 ואחריה בן 6 (האחרים לעניננו אינם חשובים) אינם משחקים בו ב..כ..ל..ל, אני מסכים אם קודמי שצריך לקנות לילדים גדולים יותר.
לפי ענ"ד זה נועד לילדים מאוד מתוחכמים, סקרנים ומפותחים שכלית, זהו משחק מאוד מורכב (אפ' יותר מידי מורכב לילדים קטנים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה