כללי אשמח לקבל הערות והארות

• הוסף לסימניות
מדובר בקישוט סוכה לילדי תלמוד תורה
לכל אחד משולבת תמונתו
תודה

• הוסף לסימניות
רעיון יפה.
אני אמנם לא מקצועית, אבל עשיתי זאת גם בעבר, ומנסיוני:
א. כדאי ליצור רקע בהיר יותר
ב. את המילים "צדיק כתמר יפרח" כדי להבליט קצת, הן ממש לא מודגשות
ג. ובכלל, הייתי מחליפה את התמונה של התמר, לא מספיק רואים את התמרים.

• הוסף לסימניות
הפסוק צדיק כתמר לא מספיק בולט ומתבקש שיקבל טון חזק יותר
צבע התמרים נראה אדום למדי הייתי משנה לצבע תמר טבעי יותר, במבט ראשון זה לא נראה כלל תמר
נסי פונט מעודן יתר למלל באמצע
בהצלחה

• הוסף לסימניות
עדיף את הטקסט בלבן עם מסגרת כהה כי זה לא קריא מספיק

• הוסף לסימניות
למה התמונה כ"כ קטנה? הייתי מגדילה קצת .
ובקשר לטקסט כנ"ל

• הוסף לסימניות
עדיף את הטקסט בלבן עם מסגרת כהה כי זה לא קריא מספיק

כבר שיניתי בעצמי. תודה!
התמונה לא כ"כ קטנה זה מודפס בגודל של 30*30

תודה למסייעים

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל ההערות הנ"ל.
לא הייתי שמה תמונת תמר, אלא איור קל, העיקר פה צריך הליות תמונת הילד, זה מה שמעניין אותו ואת ההורים שלו, זה נכס גדול תמונה יפה עם גדול הדור.
היתי מנסה רקע נקי ושחור, אותיות זהב או כסף פונט יותר חדשני ויותר תורני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה