אשמח לקבל חוות דעת מקצועית בלבד-תמונות מהטבע

• פותח הנושא etyb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תמונות מפארק יהושוע. מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• PICT0158.JPG
    1 MB · צפיות: 8
  • צפורים 016.jpg
    1.1 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הראשונה יפה, אם כי נראה לי שהפוקוס ברח לעץ במקום להיות על הציפור, והיה אפשר לצלם יותר מקרוב.

• הוסף לסימניות
התמונות הם לא שלי בקשו ממני להעלות.משתמש חדש בפרוג בכלל.

• הוסף לסימניות
אופס עלית על מוקש!
קראת תתקנון קודם? אני בטוחה שלא, למה אסור להעלות תמונות שלא צולמו ע"י הניק שמעלה.....
עוד רגע מתחילים לרדת עליך כמו באשכול הקודם, זהירות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י etyb;761314:
חדש בפרוג בכלל.
פברואר 2010 היה לפני שנתיים...:)

התמונה הראשונה טובה.
השניה... נותנת הרגשה דחוסה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;761335:
אופס עלית על מוקש!
קראת תתקנון קודם? אני בטוחה שלא, למה אסור להעלות תמונות שלא צולמו ע"י הניק שמעלה.....
עוד רגע מתחילים לרדת עליך כמו באשכול הקודם, זהירות!

אני מחוברת אוטומטית. הבנ"א היה לידי ושכחנו להיכנס בשמו, כך שרק לאחר מעשה ראינו. הבנו את הטעות ופעם הבאה הוא כבר יעלה מאצלו. בכל אופן תודה על ההארה. בכל אופן גישה-יש לך אין מה לומר.ולכולם-לא לעלות על המוקש כדברי צברית שלא ניגרר שוב.. גם ככה זה לא יחזור על עצמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קפיצת ראש;761339:
פברואר 2010 היה לפני שנתיים...:)

התמונה הראשונה טובה.
השניה... נותנת הרגשה דחוסה...

ממש כך.

• הוסף לסימניות
התמונות יפות ועם פוטנציאל ליותר
בראשונה היה יותר נכון לחתוך משמאל כך שהגזע של העץ ימסגר
בשניה צריך יישור, והפלאש הרג את התמונה... למה להשתמש בו באור יום ?!
באיזו מצלמה ועדשה זה צולם ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה