אשמח לקבל חו"ד והע/ארות

• הוסף לסימניות
שלא פספסתי משהו
וכן מציק לי מה אני עושה עם קטע השיש שבין כיריים בשריות לכיור חלבי? (בדיוק בפינה של הר') שיהיה בשרי עם מחיצה כ50 ס"מ לפני כיור חלבי? או שייחשב כחלבי? ואז זו לא בעיה עם שטח טרף?
חוץ מזה אשמח לעוד עיניים שיביטו בתוכניות. משומה מרגיש לי לא ממצה מספיק ואולי לא מספיק פרקטי טכנית מבחינת זרימת עבודה.
תודה רבה!
tempFileForShare_20250321-015930.jpg
tempFileForShare_20250321-020104.jpg
tempFileForShare_20250321-020024.jpg
tempFileForShare_20250321-015930.jpg
tempFileForShare_20250321-020024.jpg
tempFileForShare_20250321-020104.jpg
tempFileForShare_20250321-020136.jpg
tempFileForShare_20250321-020211.jpg

• הוסף לסימניות
חוץ מזה אשמח לעוד עיניים שיביטו בתוכניות. משומה מרגיש לי לא ממצה מספיק ואולי לא מספיק פרקטי טכנית מבחינת זרימת עבודה.
הכניסה למטבח נראית לי בעייתית וצפופה --ואפילו קצת מסוכן --אם אוכלים והתנור עובד
אם זה היה מטבח שלי הייתי עושה ככה -סקיצה מצוב
אולי זה נראה פשוט אבל יש בזה הכל --והגיוני -- ולא עמוס מידי

7 -.png

• הוסף לסימניות
מקפיצה, לעוד
תודה!

• הוסף לסימניות
שלא פספסתי משהו
וכן מציק לי מה אני עושה עם קטע השיש שבין כיריים בשריות לכיור חלבי? (בדיוק בפינה של הר') שיהיה בשרי עם מחיצה כ50 ס"מ לפני כיור חלבי? או שייחשב כחלבי? ואז זו לא בעיה עם שטח טרף?
תודה רבה!צפה בקובץ המצורף 1927940צפה בקובץ המצורף 1927942צפה בקובץ המצורף 1927941צפה בקובץ המצורף 1927940צפה בקובץ המצורף 1927941צפה בקובץ המצורף 1927942צפה בקובץ המצורף 1927943צפה בקובץ המצורף 1927944
-לגבי קטע השיש בין הכיריים הבשריות לכיור החלבי את מחליטה אם הוא חלבי/בשרי/פרווה. לדעתי עדיף לא לשים מחיצה.
-עד כמה שידוע לי בין כיריים גז למיניבר יש להשאיר 30 סמ
- אם הכיורים או הכיריים היו סמוכים היית מקבלת משטחי שיש גדולים יותר
-לא בכל המקומות מסומן הרחקה מהפינה של 5 סמ
-יש סיבה שגובה השיש יהיה 92? הסטנדרט 90
וזה 2 סמ מאד משמעותיים

• הוסף לסימניות
קודם כל ממש תודה, את עוזרת לי מאוד.

לגבי קטע השיש בין הכיריים הבשריות לכיור החלבי את מחליטה אם הוא חלבי/בשרי/פרווה. לדעתי עדיף לא לשים מחיצה.
הבעיה שזה אזור שעלול להשפריץ מהגז הבשרי, אבל אני צריכה שטח גם ליד הכיור בשביל החלבי,
עוד דבר שאם מישהו עומד ליד הגז זה מפריע לעבוד בקטע הזה. יש פתרון?

עד כמה שידוע לי בין כיריים גז למיניבר יש להשאיר 30 סמ
-לא בכל המקומות מסומן הרחקה מהפינה של 5 סמ
תודה! אמסור למעצבת
הכיורים או הכיריים היו סמוכים היית מקבלת משטחי שיש גדולים יותר
יש לך רעיון באיזה מיקום? יש לי חלונות רק על קיר אחד.
יש סיבה שגובה השיש יהיה 92? הסטנדרט 90
בעלי גבוה, ואני בתור בחורה סבלתי מהעמידה ליד השיש שהיה נמוך מדי, כדאי לוותר על זה?
כך גם יש לי כרגע, מה שכן אני שמה לב שלילדים זה די מפריע, אבל הם בעז"ה יגדלו..

זה 2 סמ מאד משמעותיים
משמעותי מאיזו בחינה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה