כללי אשמח לקבל חו"ד על הלוגו.

• הוסף לסימניות
הלוגו נראה יפה אבל מה הקשר "זה מציון" להמרת מט"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטייל אחר;962286:

אפשר הערות?

1. כדאי להוריד את הדרופ שדאו.
2. יש כאן בעיה, האייקון מדבר בשפה אחרת מהטקסט שמדבר בשפה אחרת מהסלוגן והV שלו.

בשביל זה כדאי:
- להחליף את הפונט של הלוגו לפונט מהוקצע וחלק יותר דומה לאייקון.
- עם אותו גופן רק במשקל אחר להשתמש גם לסלוגן איזה שיהיה.
- כנ"ל הV הקטנה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יאו איך קשה לעצב לוגו לצ'יינג'!
עשיתי עשרות נסיונות ללקוחות שונים
ותמיד הרגשתי שלא עליתי על הנקודה.
הלוואי גם אני אלמד מהדיון הזה...

ולגבי הלוגו שלך- הצבעים טובים,
גם הפונט שבחרת חזק.
הייתי מנסה לייחד את הלוגו, שגם בלי לראות את המילה "מט"ח" נוכל להבין על מה מדובר.
ועוד המלצה- כדאי להגדיל ולהדגיש את השם
ואת ה"המרת מט"ח" אפשר לעשות שורה מתחת, או מודגש פחות....

המון הצלחה

• הוסף לסימניות
למה פעמיים v?? מספיק בסלוגן לדעתי זה אמור להיות "ו" זה מצויין?
חוץ מזה מי צריך הצטיינות בהמרת מט"ח?
אני בעד לנסות עוד כמה סקיצות
בהצלחות

• הוסף לסימניות
אז ככה..

א. את הריבוע שתוחם את השם תנסי להכניס בפס שיוצא מאחרו הV..
ב. להחליף פונט
ג. הסלוגן הורס.. לפחות תורידי את V..
ד. הפנוט והאייקון שהוא כביכול הV לא תואמים..
ה. בהצלחהה!

• הוסף לסימניות
הפונט המרת מט"ח מתאים והצבעים מעולים לתחום הפיננסי
'וי' זה שם בעייתי, הסלוגן, לא מתאים בשום אופן וגם לא הפונט שלו

• הוסף לסימניות
תעשי V כמו שעושים סימון וי ולא האות וי (קו ימין ארוך שמאל קצר) את ה-V תעשי גדול יותר והפונט ממש לא זה. (מט''ח הייתי מעדיפה בשילוב ירוק - דולרים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה