אשמח לקבל חו"ד על התמהיל!

• הוסף לסימניות
WIN_20240827_00ך_48_52_Pro (1).jpg

יש לציין שאת המ"צ השאיפה לקחת רק 100000 עד 150000,
וכן השאיפה לסגור אותו בהמשך לאחר חמש שנים עד עשר שנים.
אשמח לשמוע את דעותיכם על התמהיל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1793623
יש לציין שאת המל"צ השאיפה לקחת רק 100000 עד 150000,
וכן השאיפה לסגור אותו בהמשך לאחר חמש שנים עד עשר שנים.
אשמח לשמוע את דעותיכם על התמהיל

כנראה שהתכוונת לסגור את המצ בהמשך ולא את המלצ.
לגבי התמהיל, אני לא מכיר את כל הפרופיל שלכם, אך אני לא רואה סיבה לבחור בתמהיל כזה. בנוסף, הריביות לא נראות טובות.

• הוסף לסימניות
כנראה שהתכוונת לסגור את המצ בהמשך ולא את המלצ.
לגבי התמהיל, אני לא מכיר את כל הפרופיל שלכם, אך אני לא רואה סיבה לבחור בתמהיל כזה. בנוסף, הריביות לא נראות טובות.
כן צודק טעיתי התכוונתי לצמודה
אשמח לשמוע האם הבעיה בתמהיל הזה זה המ"צ או בלי קשר לזה?
עוד דבר ששכחתי לציין שהמל"צ ירד לריבית של 4.95

• הוסף לסימניות
אתם חלקים עם הכנסות?
הריביות לא ממש מגרות.
בנוסף צריך לחשוב על התמהיל ולבנות אותו מותאם אישית אליכם, עם תיכנון לתווך הארוך.

• הוסף לסימניות
כן צודק טעיתי התכוונתי לצמודה
אשמח לשמוע האם הבעיה בתמהיל הזה זה המ"צ או בלי קשר לזה?
עוד דבר ששכחתי לציין שהמל"צ ירד לריבית של 4.95
כמו שאמרתי אפשר לבנות תמהיל מותאם יותר ולחסוך הרבה . המצ לא ברור אם יש צורך וגם אם כן אפשר להוזיל אותה וגם המלצ ניתן להוזיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה