כללי אשמח לקבל יעוץ לגבי ציוד לגרפקאי (ומה ציוד עם לא מחשב?!)

• הוסף לסימניות
בעזר השם אני הולך לקנות מחשב חדש, עשיתי הרבה סריקה לגבי מחשב טוב, יצאתי עם מחשב של חברת דעל, והמסך גם, (אני יצרף לינקים להכל) עכשיו אני מעוניין לקבל יעוץ מחברי פרוג גרפקאים, מי שלא גרפקאי וחושב שיכול לעזור גם יכול לייעץ,

מהדורת ווינדאויס: Windows® 7 Home Premium, 64Bit
מעבד: 3rd Generation Intel® Core™ i7-3770 processor 3.90 GHz (שזה כהיום הכי טוב והכי חדש)
זיכרון 8 (אני רוצה לשדרג את זה לכל הפחות עד 12 ואולי עד 16 אשמח לשמוע על זה גם)
סוג מערכת: 64 סיביות
vedio card 1 gb, ועל זה אני רוצה לדעת עם זה טוב כך או חשוב לשדרג ל2 גיג
לינק למחשב

המסך: (Dell UltraSharp U2412M) כבר דברו על זה פה בעבר הרבה פעמים (ואודה שראיתי את זה פעם ראשונה פה בפרוג והתחלתי לעניין על זה וראיתי שזה משהו טוב)
לינק להמסך

מגיע עם המחשב מקלדת ועכבר, אבל אני רוצה אלחוטי אז אני חושב לקנות את זה אשמח לקבל יעוץ
לינק למקלדת ועכבר

עכשיו משהו קטן, הפד איזה שווה לקנות משהו עם דזעל או משהו פשוט חלק

וגם עם שווה לקנות אחריות ל: 3 שנים, (אני חושב שבדרך כלל מחשב טוב לא נשבר בשלש שנים הראשונים)

ותודה למפרע לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
נראה מחשב מעולה.

אולי תשתף אותנו כמה זה עולה לך?

ואגב, 8 ג'יגה זכרון זה די והותר לצרכי גרפיקה. 12-16 זה יותר לעריכת וידאו וכד'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל בזנסון;810081:
אולי תשתף אותנו כמה זה עולה לך?
כפי שאתה רואה בלינק, אני קונה את זה ישר מהחברה.

• הוסף לסימניות
חברים, עדיין חשוב יעוץ

• הוסף לסימניות
רד מזה
גם בחלומות הפרועים ביותר לא תצטרך כזאת מערכת
במידה ואתה עורך וידאו כבד יש על מה לדבר
ולפרטים הקטנים
המעבד יותר מידי חזק לגרפיקה (חבל על הכסף אתה לא מנצל אותו)
הזיכרון די והותר 8GB (עדיין בזבוז של כסף)
כרטיס מסך בגרפיקה הוא לא מי יודע מה בשימוש כך ש1GB יספיק לך בהחלט.

אני עם מקלדת ועכבר אלחוטיים ואין לי בעיות אני מאוד מרוצה, יש כאלה שזה מפריע להם כך שלדעתי זה מאוד שונה מאדם לאדם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;810745:
רד מזה
גם בחלומות הפרועים ביותר לא תצטרך כזאת מערכת
במידה ואתה עורך וידאו כבד יש על מה לדבר
ולפרטים הקטנים
המעבד יותר מידי חזק לגרפיקה (חבל על הכסף אתה לא מנצל אותו)
הזיכרון די והותר 8GB (עדיין בזבוז של כסף)
כרטיס מסך בגרפיקה הוא לא מי יודע מה בשימוש כך ש1GB יספיק לך בהחלט.

8GB זה מספיק לגרפיקה והמחשב לא צריך לחשוב כל פעולה?
ולתלת מימד כמה צריך?

• הוסף לסימניות
לתלת מימד עדיף אפילו 24 GB.

• הוסף לסימניות
המסך מעולה
מקלדת ועכבר ענין של הרגל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בש;811085:
8GB זה מספיק לגרפיקה והמחשב לא צריך לחשוב כל פעולה?
ולתלת מימד כמה צריך?
אכן
בקשר לתלת ממד היה לי 4GB בהתחלה כי ראיתי שאני מסתדר עם זה, לאט לאט קיבלתי פרויקטים גדולים יותר והגדלתי את הזיכרון ל8GB והתוצאות היו שוות ביותר, עכשיו אני חושב להגדיל שוב ל12GB אבל זה כבר לא מרגיש לי מאוד הכרחי, אני יותר בכיוון חשיבה של כרטיס מסך חדש שיעבוד בשיתוף הכרטיס הנוכחי שלי (זה מדהים איך שכל פרויקט אני בטוח שעכשיו אני הולך לקנות את הכרטיס).

תכלס תלת ממד אוהב זיכרון כשמדובר על סצנות גדולות, כמה גדולות? על ה8GB שלי הצלחתי לסחוב 182 מליון פוליגונים (לסחוב רבותי לדעתי זיכרון נוסף ישפר את זה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;811465:
אכן
בקשר לתלת ממד היה לי 4GB בהתחלה כי ראיתי שאני מסתדר עם זה, לאט לאט קיבלתי פרויקטים גדולים יותר והגדלתי את הזיכרון ל8GB והתוצאות היו שוות ביותר, עכשיו אני חושב להגדיל שוב ל12GB אבל זה כבר לא מרגיש לי מאוד הכרחי, אני יותר בכיוון חשיבה של כרטיס מסך חדש שיעבוד בשיתוף הכרטיס הנוכחי שלי (זה מדהים איך שכל פרויקט אני בטוח שעכשיו אני הולך לקנות את הכרטיס).

תכלס תלת ממד אוהב זיכרון כשמדובר על סצנות גדולות, כמה גדולות? על ה8GB שלי הצלחתי לסחוב 182 מליון פוליגונים (לסחוב רבותי לדעתי זיכרון נוסף ישפר את זה)

השאלה היא עד כמה זה מהיר?
או שכמו שכתבת שזה 'סוחב'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה