- הוסף לסימניות
בעזר השם אני הולך לקנות מחשב חדש, עשיתי הרבה סריקה לגבי מחשב טוב, יצאתי עם מחשב של חברת דעל, והמסך גם, (אני יצרף לינקים להכל) עכשיו אני מעוניין לקבל יעוץ מחברי פרוג גרפקאים, מי שלא גרפקאי וחושב שיכול לעזור גם יכול לייעץ,
מהדורת ווינדאויס: Windows® 7 Home Premium, 64Bit
מעבד: 3rd Generation Intel® Core™ i7-3770 processor 3.90 GHz (שזה כהיום הכי טוב והכי חדש)
זיכרון 8 (אני רוצה לשדרג את זה לכל הפחות עד 12 ואולי עד 16 אשמח לשמוע על זה גם)
סוג מערכת: 64 סיביות
vedio card 1 gb, ועל זה אני רוצה לדעת עם זה טוב כך או חשוב לשדרג ל2 גיג
לינק למחשב
המסך: (Dell UltraSharp U2412M) כבר דברו על זה פה בעבר הרבה פעמים (ואודה שראיתי את זה פעם ראשונה פה בפרוג והתחלתי לעניין על זה וראיתי שזה משהו טוב)
לינק להמסך
מגיע עם המחשב מקלדת ועכבר, אבל אני רוצה אלחוטי אז אני חושב לקנות את זה אשמח לקבל יעוץ
לינק למקלדת ועכבר
עכשיו משהו קטן, הפד איזה שווה לקנות משהו עם דזעל או משהו פשוט חלק
וגם עם שווה לקנות אחריות ל: 3 שנים, (אני חושב שבדרך כלל מחשב טוב לא נשבר בשלש שנים הראשונים)
ותודה למפרע לכל המגיבים
מהדורת ווינדאויס: Windows® 7 Home Premium, 64Bit
מעבד: 3rd Generation Intel® Core™ i7-3770 processor 3.90 GHz (שזה כהיום הכי טוב והכי חדש)
זיכרון 8 (אני רוצה לשדרג את זה לכל הפחות עד 12 ואולי עד 16 אשמח לשמוע על זה גם)
סוג מערכת: 64 סיביות
vedio card 1 gb, ועל זה אני רוצה לדעת עם זה טוב כך או חשוב לשדרג ל2 גיג
לינק למחשב
המסך: (Dell UltraSharp U2412M) כבר דברו על זה פה בעבר הרבה פעמים (ואודה שראיתי את זה פעם ראשונה פה בפרוג והתחלתי לעניין על זה וראיתי שזה משהו טוב)
לינק להמסך
מגיע עם המחשב מקלדת ועכבר, אבל אני רוצה אלחוטי אז אני חושב לקנות את זה אשמח לקבל יעוץ
לינק למקלדת ועכבר
עכשיו משהו קטן, הפד איזה שווה לקנות משהו עם דזעל או משהו פשוט חלק
וגם עם שווה לקנות אחריות ל: 3 שנים, (אני חושב שבדרך כלל מחשב טוב לא נשבר בשלש שנים הראשונים)
ותודה למפרע לכל המגיבים
הנושאים החמים