כללי אשמח לקבל לוח שנה של שנת תשע"ח

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל לוח שנה לשנת תשע"ח
לוח שאוכל להכניס בו תמונות ולהדפיס להורים,
(אולי צריך PDF ?)

תודה מראש !

• הוסף לסימניות
אני מעצבת כזה בתשלום, כבר שנה שלישית ב"ה.
מצורפת מודעה.
פרטים במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• מודעה תשעח.jpg
    מודעה תשעח.jpg
    KB 183.7 · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
אפשר ליצור איתי קשר במייל : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מצורף דוגמא לדפים מהלוח שאני מוכרת.
לוח חודשי, דף בגודל A4 לרוחב
יש אפשרות למכירת לוח מעוצב שאת מכניסה תמונות בעצמך.
ניתן לשלוח תמונות משפחתיות ואני מעצבת זאת.
(הצבעים עולים כאן ממש לא כמו המקור)

קבצים מצורפים

• דוגמאות לוח-01-01.jpg
    דוגמאות לוח-01-01.jpg
    1.9 MB · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
אני גם מוכר, תבנית לוח באינדיזיין עברי/לועזי ולועזי/עברי
100 ש"ח
באתר http://indesign.tips
המלצות כאן

• הוסף לסימניות
יש לי לוח שנה בוורד פתוח.
לא מדי מעוצב אבל אפשר לעבוד עליו,
אם זה עוזר, שלח לי מייל לכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בהצלחה.

ואני גם מכירה מישהי שעושה כזה לוח משפחתי עם תמונות ממש בזול.
בטלפון: 052-7163382

• הוסף לסימניות
תאמת חשבתי לקבל לוח פשוט עם תאריכים
בחינם
הרבה פעמים ראיתי כאן שאנשים העלו..
בכל אופן ,תודה

• הוסף לסימניות
יש בקישור המצורף לוחות שנה באקסל

קבצים מצורפים

• לוח שנה 2.xls
    KB 239.5 · צפיות: 29
  • לוח שנה.xls
    KB 243.5 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צריך לחלץ ולפתוח את קובץ האינדזיין
אין לוח שמתאים לפוטושופ מהסיבה הפשוטה שזו לא תכנה ייעודית לדבר כזה. עדיף לך ללמוד קצת את האינדזיין (מה שרלוונטי- טבלאות וייבוא תמונה) שם: https://helpx.adobe.com/il_he/indesign/user-guide.html
אם את ממש לא מכירה את אינדזיין לכי על טבלאות וורד, תייצאי לפידיאף ותביאי לפוטושופ, שם תדביקי מעל את התמונות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaya;n5064238:
צריך לחלץ ולפתוח את קובץ האינדזיין
אין לוח שמתאים לפוטושופ מהסיבה הפשוטה שזו לא תכנה ייעודית לדבר כזה. עדיף לך ללמוד קצת את האינדזיין (מה שרלוונטי- טבלאות וייבוא תמונה) שם: https://helpx.adobe.com/il_he/indesign/user-guide.html
אם את ממש לא מכירה את אינדזיין לכי על טבלאות וורד, תייצאי לפידיאף ותביאי לפוטושופ, שם תדביקי מעל את התמונות.
בהצלחה

תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
יש לוחות מוכנים לעריכה לתשע"ט? תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה