- מה טווח המחירים אצלה ...... ??יש את דבורי הלפרין, יכולה ללכת להתרשם אצלה או לשמוע המלצות מרוצות.
פאות מהשיער הכי טוב שקיים, מחזיקות שנים. באות אליה הרבה חוצניקיות.
אם את מחפשת לקנות בהנחה ועם הטבה משמעותית- תוכלי לפנות אלי.
היא באמת עושה , בסגנון חוצ'ניק ...... ?!יש את דבורי הלפרין, יכולה ללכת להתרשם אצלה או לשמוע המלצות מרוצות.
פאות מהשיער הכי טוב שקיים, מחזיקות שנים. באות אליה הרבה חוצניקיות.
אם את מחפשת לקנות בהנחה ועם הטבה משמעותית- תוכלי לפנות אלי.
מלכי בלוישלום ,
אני מחפשת - דחוף .......
מידע על פאניות , באזור - ירושלים , בסגנון : חוצ'ניק .
( עדיף - עם הכשר , על השיער ..... )
מידיעה?מלכי בלוי
מניסיון ....... ??מלכי בלוי
הרבה חוצנקיות מגיעות אליהמידיעה?
ראיתי פאות שלה, לא הייתי אומרת סגנון חוצניק... דווקא ישראלי מאד מאד. לא סותר שיש לה פאות יפות.
תתקשרי לשם ויגידו לךמידיעה?
אם את רואה .......מידיעה?
ראיתי פאות שלה, לא הייתי אומרת סגנון חוצניק... דווקא ישראלי מאד מאד. לא סותר שיש לה פאות יפות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים