אשמח לקבל מיילים של הוצאות לאור של ספרי קריאה

• הוסף לסימניות
תודה מראש לכל העוזרים החשובים!!!!

• הוסף לסימניות
1585036292885.png

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
שכחתי לציין שאני צריכה לא של ספרי קודש.
ערכתי את הכותרת....

• הוסף לסימניות
ספרי קריאה!

• הוסף לסימניות
ספרי קריאה!
לא הבנת את השאלה.
את מתכוונת הוצאות ספרי קריאה חרדיות כמו "צוף" "תפארת" מייזליק, טקסט רץ וכו'.
או דברים כמו ידיעות ספרים, מרכז שז"ר, מוסד ביאליק וכו'?

• הוסף לסימניות
לא הבנת את השאלה.
את מתכוונת הוצאות ספרי קריאה חרדיות כמו "צוף" "תפארת" מייזליק, טקסט רץ וכו'.
או דברים כמו ידיעות ספרים, מרכז שז"ר, מוסד ביאליק וכו'?
תגידו אתם, אם יש לכם נסיון/ידע מה מתאים להוצאת ספר קומיקס חרדי.
אשמח להחכים .

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי, היום הולך תפארת
אבל יש המון הוצאות עצמאיות שלאו דוקא שהמחירים יהיו יקרים

• הוסף לסימניות
תגידו אתם, אם יש לכם נסיון/ידע מה מתאים להוצאת ספר קומיקס חרדי.
אשמח להחכים .
צוף אולי emailto: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הרב אברהם אוחיון (אין לי את המייל שלו)
טקסט רץ: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

חוץ מזה, למה את שואלת כאן? אם זה קומיקס אני בטוח שבקהילת המאיירים ידעו הרבה הרבה יותר טוב לאן להפנות אותך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תפארת הו"ל - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
(אגב, מיתוג חמוד מאוד. אבל הגוונים והקיפול הזה מעל כל מילה - מזכירים לי קצת את הלוגו של שופרסל...)
אין שום בעיה זה לא העסק שלי
כך שלבינתיים אתה יכול לצחוק על זה כאוות נפשך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה