- הוסף לסימניות
מה זה?
מתכון למאפינס פיצה מושלמים ב-10 דקות הכנה ולתנור..
מתכון למאפינס פיצה: ארוחת ערב מהירה שילדים מחסלים
www.10dakot.co.il
מה זה?
www.10dakot.co.il
גמאני עושה את זה - ממש טעים וקליל!!אני יסביר יותר טוב,
זה לא ממש חריץ אני חורצת מארבע כיונים ומוציאה כמין ריבעון קטן מהמרכז( יוצא סוג של עיגול עם חור במרכז)
החלמון שאני שופכת אח"כ נמצא בול בחור שנוצר
ת'אמת, לאחר מחשבה אני חושבת שהוא לא באמת חשוב, סתם סוג של הרגל....
לגיון לפעמים (ולמפונקים) אני מפזרת מעל הירקות מעט גבינה צהובה, זה משדרג אבל מוסיף קלוריות...
www.prog.co.il
אני מצילה לחמניות 'אצבע' בצורה דומה -לחתוך באגט לכחמש להעמיד בתבנית.
להקרים שמנת אפשר עם פטריות בצל וכו'..
דוחסת את החלק הרך בפנים ממלאה בשמנת מעל מפזרת גב"צ ולתנור עד שהגבינה נמסה. יאמי!!
לא הבנתי וזה נשמע לי טעים יש מצב להסבר ?אני מכינה ברעיון הזה..
לוקחת פיתות, מורחת עליהן רסק עגבניות מתובל בלי לפתוח את הפיתה, מלמעלה כשהיא סגורה
סביב הפיתה מניחה קוטג' כמו "חומה" ובפנים שופכת ביצה
מכניסה לתנור לכמה דקות
טעים אשש
פשוט מורחים רסק עגבניות עם תיבול שאת אוהבת על הפיתהלא הבנתי וזה נשמע לי טעים יש מצב להסבר ?
נווווווורוצות מתכון ללחמניות הכי טעימות בעולם והכי משמינות?
אבל אני מעלה אם לא תיגרמו אותי באבנים לכמיות המרגרינה שיש שם.... (ולא ניתן להמיר )
הלחמניות יוצאות ממכרות! בדיוק כמו בצק עלים במינימום עבודה
מזונות ובלי התפחה, כל המעלות הטובות חוץ מהשומנים......
יש לך תמונה?טוב, אז את המתכון הזה יש לי כבר בערך שנה והבטחתי כמעט לעצמי שאותו אני לא מעלה לפרוג למה אנשים ירביצו לי מהמרגרינה, אבל בכל אופן ביקשתן קיבלתן אבל ככה על תגידו שלא אמרתי.
זה מליון מרגרינה ומליון משמין
אבל זה ממכר! וטעים!
את הלחמניות יש לאכול מיד זה מה שטעים בזה! ( הכוונה זה לא להכניס להקפאה או מקרר...)
( זה כמו שתחממי בורקס שנאפה לפני שעתיים)
ביגעלך חלבי, מזונות
500 גר' גבינה
150 גר גבינת חרמון / צפתית
400 גר' מרגרינה ( לא לנסות להמיר)
5 כוסות קמח
1 כפית מלח
יוצא בצק דביק אבל לא להוסיף קמח!!!!
להכניס למקרר בערך לחצי שעה ( ניתן לוותר)
ולגלגל כמו ביגעלך עגולים גדולים ( הצורה לא יוצאת יפה כי הבצק דביק, אבל מה לעשות זה מה שטעים בזה
למרוח ביצה ושומשום ולאפות כ15 שעה בתנור
מעניין אותי עם משהי ניסתה, וכמובן איך יצא....
מישהי יכולה להעתיק את המתכון?מתכון מהרשת לפיתות על בסיס שמנת חמוצה ובצל - מומלץ ממש!
פיתה על מחבת - בזלמה תורכי | רותם ליברזון | בלוג אוכל
הערב מגיע, הקור יורד ולי מתחשק בצק. ואלו בדיוק הפיתות התורכיות הנפלאות האלו שעשויות מבצק שיש בו שמנת חמוצה והן עשויות על מחבת. היכנסו למתכון פיתה על מחבתrotteml.com
מישהי יכולה להעתיק את המתכון?
חסום לי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים