דרוש מתכון אשמח לקבל מתכונים או רעיונות איך לשדרג ארוחות ערב / בוקר

• הוסף לסימניות
אני יסביר יותר טוב,
זה לא ממש חריץ אני חורצת מארבע כיונים ומוציאה כמין ריבעון קטן מהמרכז( יוצא סוג של עיגול עם חור במרכז)
החלמון שאני שופכת אח"כ נמצא בול בחור שנוצר
ת'אמת, לאחר מחשבה אני חושבת שהוא לא באמת חשוב, סתם סוג של הרגל....
לגיון לפעמים (ולמפונקים) אני מפזרת מעל הירקות מעט גבינה צהובה, זה משדרג אבל מוסיף קלוריות...
גמאני עושה את זה - ממש טעים וקליל!!
יש לי סרטון של זה
מצ"ב

• הוסף לסימניות
לחתוך באגט לכחמש להעמיד בתבנית.
להקרים שמנת אפשר עם פטריות בצל וכו'..
דוחסת את החלק הרך בפנים ממלאה בשמנת מעל מפזרת גב"צ ולתנור עד שהגבינה נמסה. יאמי!!
אני מצילה לחמניות 'אצבע' בצורה דומה -
פורסת, מניחה בתבנית, מברישה למעלה בשמן זית + שום כתוש + קצת מלח, ומפזרת גבינ"צ מגוררת.
כמה דקות בתנור.

• הוסף לסימניות
חלומי מטוגן אפשר תוספת לארוחה או בתוך בגט סוג של בורגר אבל חלבי
לחתוך את החלומי לפרוסות או לאצבעות לטבול בביצה ופירורי זהב ולטגן

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול,
אשמח לרעיונות מעניינים למילוי לחמניה / באגט.

• הוסף לסימניות
רוצות מתכון ללחמניות הכי טעימות בעולם והכי משמינות?
אבל אני מעלה אם לא תיגרמו אותי באבנים לכמיות המרגרינה שיש שם.... (ולא ניתן להמיר )
הלחמניות יוצאות ממכרות! בדיוק כמו בצק עלים במינימום עבודה :)
מזונות ובלי התפחה, כל המעלות הטובות חוץ מהשומנים......

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בדיוק אתמול עשיתי למלווה מלכה..
ציפס בתנור מושדרג חלבי
חתוכים תפו"א לציפס
משרים במרינדה:
שמן
מלח
פפריקה
מעט כמון
פלפל שחור
מעט גריל עוף
מעט מים

שופכים הכל לתבנית מרופדת בנייר אפיה
אופים ב200 מעלות כחצי שעה- מערביים מידי פעם
כשזה מרוכך וכמעט מוכן מוציאים ומפזרים:
פתיתי גבינה צהובה
רוטב צילי מתוק
מערבבים
אופים עוד 5-10 דקות

יוצא ממש טעיםםם

• הוסף לסימניות
אני מכינה ברעיון הזה..
לוקחת פיתות, מורחת עליהן רסק עגבניות מתובל בלי לפתוח את הפיתה, מלמעלה כשהיא סגורה
סביב הפיתה מניחה קוטג' כמו "חומה" ובפנים שופכת ביצה
מכניסה לתנור לכמה דקות
טעים אשש
לא הבנתי וזה נשמע לי טעים יש מצב להסבר ?

• הוסף לסימניות
מוכר אבל מושלם וממכר!
לוקחים פיתה חוצים ל 2
ובמקביל מטגנים בצל עם חמאה , אחרי שמטוגן מוסיפים שמנת מתוקה מלח ואבקת מרק פטריות
לוקחים תבנית שמים את הפיתות החצויות וממלאים את המילוי של- הבצל עם השמנת בפנים וככה ב 2 החצאים וגם מבחוץ מלמעלה וגם מוסיפים ג. צהובה לא חובה אבל ממש מוסיף ושמים בתנור לכ10 דקות טעיםם

• הוסף לסימניות
לא הבנתי וזה נשמע לי טעים יש מצב להסבר ?
פשוט מורחים רסק עגבניות עם תיבול שאת אוהבת על הפיתה
ואז צריך לשפוך ביצה מלמעלה וכדי שהיא לא תזלוג מהפיתה שמים על הפיתה קוטג מסביב שימנע מהביצה לברוח..
מלמעלה אפשר לפזר אבקת שום ותבלינים שאוהבים
מובן?:)

• הוסף לסימניות
רוצות מתכון ללחמניות הכי טעימות בעולם והכי משמינות?
אבל אני מעלה אם לא תיגרמו אותי באבנים לכמיות המרגרינה שיש שם.... (ולא ניתן להמיר )
הלחמניות יוצאות ממכרות! בדיוק כמו בצק עלים במינימום עבודה :)
מזונות ובלי התפחה, כל המעלות הטובות חוץ מהשומנים......
נווווווו
רוצה, ברור!

• הוסף לסימניות
טוב, אז את המתכון הזה יש לי כבר בערך שנה והבטחתי כמעט לעצמי שאותו אני לא מעלה לפרוג למה אנשים ירביצו לי מהמרגרינה, אבל בכל אופן ביקשתן קיבלתן אבל ככה על תגידו שלא אמרתי.
זה מליון מרגרינה ומליון משמין :(
אבל זה ממכר! וטעים!
את הלחמניות יש לאכול מיד זה מה שטעים בזה! ( הכוונה זה לא להכניס להקפאה או מקרר...)
( זה כמו שתחממי בורקס שנאפה לפני שעתיים)
ביגעלך חלבי, מזונות
500 גר' גבינה
150 גר גבינת חרמון / צפתית
400 גר' מרגרינה ( לא לנסות להמיר)
5 כוסות קמח
1 כפית מלח
יוצא בצק דביק אבל לא להוסיף קמח!!!!
להכניס למקרר בערך לחצי שעה ( ניתן לוותר)
ולגלגל כמו ביגעלך עגולים גדולים ( הצורה לא יוצאת יפה כי הבצק דביק, אבל מה לעשות זה מה שטעים בזה :)
למרוח ביצה ושומשום ולאפות כ15 שעה בתנור
מעניין אותי עם משהי ניסתה, וכמובן איך יצא....

• הוסף לסימניות
אני עושה הרבה פעמים, רעיון מוכר מוכר אבל טעים ומרשים.
1.לוקחים לחמניות, או לחם לא פרוס (יש כזה דבר עוד?),
2.חותכים מלמעלה קצת לעומק ולא עד הסוף, שתי וערב, שיצא צורה של קוביות כאלו.
3.מערבבים:
שמן זית, קוביות קטנות של בצל, שום כתוש טרי בשפע, תבלינים (אני בד"כ מכינה שני סוגים: פפריקה, פלפל שחור, וסוג שני-זעתר ופלפל שחור), קוביות חמאה, גבינה מלוחה/חרמון וכו' וקוביות גבינה צהובה.
4.ממלאים בחתכים שיצרנו, (אם נשאר מהתערובת-מערבבים עם גבינה, והרי לנו גבינה מתובלת...אני מכינה מראש הרבה)
5.מפזרים ללחמניות למעלה פירורי גבינה צהובה או רצועות גבינה צהובה.
מכניסים לתנור לכמה דקות.
יוצא קריספי, טעיים ומתחסל ברגע...
רץ עם גבינה...

• הוסף לסימניות
טוב, אז את המתכון הזה יש לי כבר בערך שנה והבטחתי כמעט לעצמי שאותו אני לא מעלה לפרוג למה אנשים ירביצו לי מהמרגרינה, אבל בכל אופן ביקשתן קיבלתן אבל ככה על תגידו שלא אמרתי.
זה מליון מרגרינה ומליון משמין :(
אבל זה ממכר! וטעים!
את הלחמניות יש לאכול מיד זה מה שטעים בזה! ( הכוונה זה לא להכניס להקפאה או מקרר...)
( זה כמו שתחממי בורקס שנאפה לפני שעתיים)
ביגעלך חלבי, מזונות
500 גר' גבינה
150 גר גבינת חרמון / צפתית
400 גר' מרגרינה ( לא לנסות להמיר)
5 כוסות קמח
1 כפית מלח
יוצא בצק דביק אבל לא להוסיף קמח!!!!
להכניס למקרר בערך לחצי שעה ( ניתן לוותר)
ולגלגל כמו ביגעלך עגולים גדולים ( הצורה לא יוצאת יפה כי הבצק דביק, אבל מה לעשות זה מה שטעים בזה :)
למרוח ביצה ושומשום ולאפות כ15 שעה בתנור
מעניין אותי עם משהי ניסתה, וכמובן איך יצא....
יש לך תמונה?
סתם ככה אפשר להמיר לחמאה, הרבה יותר סביר מבחינת בריאות ואפילו יותר טעים.
רוצה לנסות אבל מחכה לתמונה מדרבנת.

• הוסף לסימניות
מתכון מהרשת לפיתות על בסיס שמנת חמוצה ובצל - מומלץ ממש!
מישהי יכולה להעתיק את המתכון?
חסום לי

• הוסף לסימניות
מישהי יכולה להעתיק את המתכון?
חסום לי

לבצק

• 3 וחצי כוסות קמח לבן
  • 10 גרם שמרים יבשים (1 כף)
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כוס מים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 1 כפית מלח
  • כוס בצל ירוק קצוץ דק
  • אופן ההכנה​

1. במעבד מזון לשים במהירות בינונית לבצק אחיד את כל החומרים מלבד המלח והבצל כעשר דקות.
    2. לאחר שהבצק אחיד מוסיפים את המלח ואת הבצל לעוד דקה אחת ומניחים בכלי משומן עם מגבת מעל להתפחה קלה של רבע שעה.
    3. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל של כדור פינג פונג ופותחים אותה ביד. הבצק גמיש ונפתח בקלות.
    4. מניחים על מחבת חמה עם מעט שמן זית, בינתיים משמנים במעט שמן זית גם את החלק העליון של הפיתה. אפשר להוסיף מעט מלח גס מעל.
    5. כשעל הבצק מופיעות בועות הופכים לצד השני ומטגנים עד להזהבה.
    6. שומרים במקום חמים.
    7. מגישים מיד לצד שמנת תנובה שאני הוספתי לה שום טרי קצוץ ומעט שמן זית ועגבניות מגוררות. טעים עם חביתה, עם סלט קצוץ, בעצם עם הכל.

• הוסף לסימניות
תודה על הרעיונות באשכול!

יש לי מתכון שמתאים לצהריים או לערב
טעים מאוד! אפשר פרווה בלי עוף, ואפשר לגוון בירקות, מעולה לשאריות של אורז מאתמול:

להכין מראש אורז, להרתיח רצועות עוף (אם רוצים בשרי)

מעט שמן במחבת
לטגן ביצה או שתיים ולקשקש
להוסיף ירקות שיש בבית: רצועות כרוב וגזר, אפונה, תירס, קוביות פלפל, סלרי ובצל ירוק, להקפיץ כמה דקות לריכוך חלקי, להוסיף את רצועות העוף או הבקר המבושלים, לערבב מספר דקות למיזוג הטעמים ולהוסיף במידה רוטב טריאקי ורוטב צ'ילי, אחר כך את האורז המבושל, לערבב היטב ולבשל עוד מספר דקות
אפשר להגיש עם רוטב חמוץ מתוק.

• הוסף לסימניות
פיתה טוסט- גבינת שמנת, רוטב פיצה, גבינהצהובה, מעל לגבינה הצהובה פרוסות עגבניה לא מידי דק.
ממש טעים ומגוון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה