אשמח לקבל עזרה ממי שמכיר/ה פיקצ'ר פרפקט

• הוסף לסימניות
רציתי לשתף אתכם בבעיה שחזרה על עצמה לא פעם.

פנה אלינו בעל פוטו שהוא רוצה להתחיל לעבוד איתנו ושנשלח לו דוגמאות כי הוא רוצה לפרסם שהוא מוכר גם פיקצר פרפקט.
אחרי ששלחנו לו דוגמאות הוא שולח לי סקיצה של פרסומת לחות דעתי.
אני מצרפת את הסקיצה.
כמובן שאמרתי לו מיד שאם הוא החליט לשים דגש בפרסום - כפרסום לפיקצר פרפקט ולא פרסום לפוטו "שלו" שמוכר גם פיקצר פרפקט, אז העיצוב צריך להיות בקו של הפרסומות שלנו. ושלחתי לו עיצוב משלי. כמובן שהוא שמח מאוד והיה מרוצה.
אני מצרפת את העיצוב שלי.

אחרי שבוע אני מקבלת מייל מלקוח שלנו וזה לשונו:

כלקוח שראה מקרוב את המוצרים שלכם
שיש לזה פוטנציאל גדול מאוד
אלו מוצרים ממש ברמה יפים ומוצלחים ומחירים נוחים

עדין בפרסומות לא מבינים במה מדובר
חשוב -לדעתי הקטנה
שתשימו דגש על מלל ברור ופשוט במה מדובר בתומנה על עץ וכ"ו
וכן תמונות מוצרים

בהצלחה
כאן כבר נשארתי קצת מבולבלת, אני מבינה שבעל הפוטו הקצין בהעמסת מלל, ואני מקצינה במעט מידי מלל.
רק שתבינו, המודעה הזאת היא בגודל 7*11...
תוכלו לעזור לי איך להסביר את זה קצר ויותר נכון?
אני יודעת שלפנות לקופירייטר יהיה הכי מקצועי. (באסטרטגיה אני טובה אבל קופי הוא הצד החלש שלי...)
עדיין אשמח לשמוע אם זה עד כדי כך נורא... ומה אני יכולה לשפר לבד.

תודה רבה!
אסתי.

קבצים מצורפים

• מודעה לקול הקריות.jpg
    KB 189.4 · צפיות: 20
  • פרסום פוקוס.jpg
    KB 113.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הפרסומת שלך מקסימה!!!
את העמוסה- ממש לא התחשק לי לקרוא, עשיתי זאת רק לכבודך...
היא רק יותר עמוסה, אין בה בכלל עוד בהירת או הסבר משכנע,
להפך- שלך הרבה יותר משכנעת! והא ברורה- חלק מהבהירות זה המיעוט במלל.
לדעתי הקטנה זה מעולה...

• הוסף לסימניות
כיוון מצויין!
עדיין המשפט שאמור להבהיר מה המוצר- לא מספיק.
נסי לתמצת במשפט אחד את המוצר שלך.תעמידי אותו מול העיניים ותארי מה את רואה.

טיפ כללי: כנסי לרגע לנעליו של הלקוח. מה הוא רוצה לשמוע? מה התועלת שלו במוצר שלך?
מתוך הנקודה הזו תכתבי אליו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הפרסומת שלך מקסימה וכתובה יפה מאד. ויש גם תמונה להמחשה. ככה שאני לא רואה שום בעיה...

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אני מכיר את המילים פיקצ'ר פרפקט, ועד היום אין לי שמץ של מושג מה זה אומר ומה אתם מוכרים (זה אומר, שאתם צריכים דחוף לטפל בעניין)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;1015739:
אני מכיר את המילים פיקצ'ר פרפקט, ועד היום אין לי שמץ של מושג מה זה אומר ומה אתם מוכרים (זה אומר, שאתם צריכים דחוף לטפל בעניין)
וואו! נשמע מפחיד :eek:
עד כדי כך??
יש עוד מישהו שחושב ככה?

• הוסף לסימניות
הבודי טקסט שלי היה תמיד ככה:
פיקצר פרפקט, מסגור שנותן כבוד לתמונה. שיטה קנדית ייחודית למסגור תמונות. התמונה מודבקת בהדבקה חמה על עץ בתוספת שכבת הגנה מיוחדת. גימור פאזה איכותי במבחר צבעים וסגנונות.
שיניתי את זה טיפה לכבוד האדון בעל הפוטו... נראה לי שרק גרעתי...

גם מהמלל הזה אין שמץ של מושג מה זה?

• הוסף לסימניות
מסגור שנותן כבוד לתמונה. - זה הקונספט שלי.
לדברי "לללי" אני צריכה עכשיו להתחיל לפרט עוד מעלות. נגיד אולי להתחיל להסביר שזה ללא זכוכית וכו... זה נכון מבחינה פרסומית?

• הוסף לסימניות
כן,
גם אני לא מכירה ולא מבינה מה המוצר שלכם (לפני שקראתי, אבל גם לא הייתי מסוגלת לקרוא כל כך הרבה).

• הוסף לסימניות
הלקוח צריך את הפירוט הכי הכי ברור כדי שידע באמת במה מדובר.
אני מכירה אתכם אז אני יודעת במה מדובר, סביר להניח שלקוח של מכיר יקח לו קצת זמן להבין באמת במה מדובר.

שיטת מיסגור באיכות גבוה במיוחד, על עץ מלא, בגימור לכה. שוליים לפי בחירת הלקוח (עגול, ישר וכ' וכ'....)
כמובן שהמשפט צריך להיות מסוגנן בצורה יותא איכותית ומקצועית (זו הנקודה החלדשה שלי, אבל לללי חזקה בזה מאד!!)
המונים של הצלחות!!

• הוסף לסימניות
והרבה המחשה,
דוגמאות לתוצרים שלכם,
בלי הרבה מילים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה