מידע שימושי אשמח לקבל קישור להתקנת אנטי וירוס במחשב

• הוסף לסימניות
תודה מראש

• הוסף לסימניות
עדיף חינמי

• הוסף לסימניות
אם מערכת ההפעלה של המחשב היא ווינדוס אני אישית הייתי ממליץ להישאר עם אנטי וירוס המובנה שלהם
אם בכל זאת את רוצה אנטי וירוס אז הכי מומלץ זה איסט שהוא בעיקרון בתשלום ויש במתמחים טופ
גירסאות פרוצות

• הוסף לסימניות
אם מערכת ההפעלה של המחשב היא ווינדוס אני אישית הייתי ממליץ להישאר עם אנטי וירוס המובנה שלהם
אם בכל זאת את רוצה אנטי וירוס אז הכי מומלץ זה איסט שהוא בעיקרון בתשלום ויש במתמחים טופ
גירסאות פרוצות
לא הבנתייייייייייי
אז אני משלמת סתם אחת לשנתיים לחנות שממילא מתקינה לי את הפרוץ???

• הוסף לסימניות
לא הבנתייייייייייי
אז אני משלמת סתם אחת לשנתיים לחנות שממילא מתקינה לי את הפרוץ???
אולי הם מתקינים את המקורי?
וגם אם הם מתקינים את הפרוץ.
מה שפחות מסתבר.
זה עבודה בשבילם.
ואת משלמת על העבודה.

• הוסף לסימניות
אולי הם מתקינים את המקורי?
וגם אם הם מתקינים את הפרוץ.
מה שפחות מסתבר.
זה עבודה בשבילם.
ואת משלמת על העבודה.
מגיע להם כסף- זה ברור,
השאלה היא האם אני יכולה להתקין לבד מה שהם מתקינים לי....

• הוסף לסימניות
@חיה בד

יש מבצעים טובים כעת אצלי לאנטי וירוס מקורי - לשקט נפשי ללא טרדות מפריצות ותמיד המחשב נשאר מוגן
לחצו עלי
זה המוצר המשופר ESET Internet Security
ושמים בסל את הקופון EOY21
מקבלים אוטומטית הנחה של 25 אחוז ממחיר המלא

מחירים לדוגמא
רשיון למחשב אחד לשנה
רק 134 במקום 179
רשיון למחשב אחד לשנתיים
רק 201 במקום 269
רשיון למחשב אחד לשלוש שנים
רק 268 במקום 358

הנחה מטורפת גם ברכישת רשיונות גדולים יותר לדוגמא רשיון לשלוש מחשבים לשלוש שנים
478 במקום 638

הכל בקישור הזה!

• הוסף לסימניות
מגיע להם כסף- זה ברור,
השאלה היא האם אני יכולה להתקין לבד מה שהם מתקינים לי....
אפשר להוריד מכאן ולהתקין.
אבל צריך קודם להסיר את הגרסה הקודמת עם קובץ ייעודי להסרה
אפשר להורידו מאתר איסט

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה