כללי אשמח לקבל תגובות וביקורות-לוגו לעסק

• הוסף לסימניות
תנסי יותר בכיוון שהעלתה גולד,
בלי יותר מדי קשקושים או אובייקטים ברקע של טקסט

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי

אבל הלוגו שלי צריך גם להיות מושך, דינאמי ומשאיר מקום לדמיון. . הנ"ל מידי רשמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;759125:
תנסי יותר בכיוון שהעלתה גולד,
בלי יותר מדי קשקושים או אובייקטים ברקע של טקסט
העלה (בלשון זכר)

• הוסף לסימניות
אני חוזרת לדוגמאות הראשונות שהעלית:
הכי משך את עיני - מס' 3,
הוא משדר הכי טוב את ה"טבע",
האחרים משדרים משהו יותר רשמי, מנסה לקנות את העין אבל פחות מתאים לנושא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;759346:
אני חוזרת לדוגמאות הראשונות שהעלית:
הכי משך את עיני - מס' 3,
הוא משדר הכי טוב את ה"טבע",
האחרים משדרים משהו יותר רשמי, מנסה לקנות את העין אבל פחות מתאים לנושא.
אחרי הכל , לוגו צריך להיות משהו יותר רשמי,
בפרסומת אפשר יותר להכניס אווירה (זה כבר נושא בפני עצמו)

לוגו מס' 3 הוא תמונה, זה ממש לא מתאים ללוגו!

• הוסף לסימניות
ממליצה לך להתייחס להערות הנל, כי לוגו צריך דבר ראשון להיות נכון.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לדעתי - מספר 1 עם העיטור של 4 בלבד, ללא עיטור תחתי של 1.
ובטח, אבל בטח בלי הבלטה וצל, פשוט נקי ומושך את העין, זה נראה פשוט קיטשי וילדותי מידי (מנסיון, גם אני אהבתי לשחק עם ההבלטות האלה בערך בכל 'עיצוב גרפי' לפני 10 שנים, עד שנגמלתי)...

• הוסף לסימניות
אני מודה לכולם. מה הכי נראה לך?

תחת השראת ההערות וההארות. נכנסתי לאוירה וזו התוצאה. אחת מהן היא תמונה פחות לוגו. בכו"א העליתי. אם יש הערות-תתקבלנה בשמחה. מילה טובה -עוד יותר.
תודה ויישר כח

קבצים מצורפים

• הכל-01.jpg
    KB 704.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מצויין שנכנסת ל"שוונג" של עבודה.
מה שחסר לך אלו כלים לעבודה נכונה על לוגו.
את "מתפזרת" לכיוון של משחקי פונטים וצבעים לפני שיש לך צורניות ברורה וחזקה.
יש כ"כ הרבה לוגואים מצויינים שמבוססים על צורות אורגניות-צמחיות. תקדישי זמן לקבלת השראה ולמחקר קטן, כדי להבין מה בעצם נדרש ממך, לפני שאת רצה הלאה.

הנה רק 2 דוגמאות שהגעתי אליהן תוך 10 שניות בחיפוש בגוגל.
http://acrisdesign.com/2010/04/60-effective-use-of-trees-and-plants-in-logo-design/
http://www.webdesigncore.com/2011/02/22/30-beautiful-plant-inspired-logo-designs/

• הוסף לסימניות
את "מתפזרת" לכיוון של משחקי פונטים וצבעים לפני שיש לך צורניות ברורה וחזקה.
יש כ"כ הרבה לוגואים מצויינים שמבוססים על צורות אורגניות-צמחיות. תקדישי זמן לקבלת השראה ולמחקר קטן, כדי להבין מה בעצם נדרש ממך, לפני שאת רצה הלאה.

מכבדת את דעתך מאוד. אך אינני מבינה את ה"התפזרתי"- זרמתי עם העבודה ונתתי כמה שיותר בלי קשר. לא הכל "עבודה" ללקוח.
לא מבינה מה הקשר שיש לוגואים שמבוססים על צורות אורגניות.בדקתי אותם לפני, נחשפתי, לא יותר מידי. ובניתי תצורה משלי. דוקא קבלתי על האחרונים תגובות מקצועיות חמות מאוד, אות הוא שהלוגו בנוי נכונה. אם כי כל אחד מדבר אחרת.

• הוסף לסימניות
הנה רק 2 דוגמאות שהגעתי אליהן תוך 10 שניות בחיפוש בגוגל.
נעמה,
למה כשאני מחפשת לוגואים להשראה אני כ"כ מסתבכת ומגיעה בגוגל רק למעצבי לוגואים למיניהם?
איך מחפשים בגוגל לוגואים ואתרים להשראה??
עכשיו למשל אני מחפשת לוגואים של חנויות אופטיקה להשראה, מה אני צריכה לכתוב בחיפוש??
תודה מראש על העזרה!

• הוסף לסימניות
אם להישאר עם מה שהעלתם, אז הייתי הולך על מס' 5 ומוריד לו את הקווים מלמטה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hafakot;759786:
מכבדת את דעתך מאוד. אך אינני מבינה את ה"התפזרתי"- זרמתי עם העבודה ונתתי כמה שיותר בלי קשר. לא הכל "עבודה" ללקוח.
לא מבינה מה הקשר שיש לוגואים שמבוססים על צורות אורגניות.בדקתי אותם לפני, נחשפתי, לא יותר מידי. ובניתי תצורה משלי. דוקא קבלתי על האחרונים תגובות מקצועיות חמות מאוד, אות הוא שהלוגו בנוי נכונה. אם כי כל אחד מדבר אחרת.

תראי,
אינני יודעת מה אמרו אחרים, כשאני מגיבה זה תמיד מזווית הראיה שלי, ובהחלט ייתכן שלאחרים יש זווית אחרת.

אני מאמינה לך שבדקת, קיבלת השראה, נחשפת - אך לדעתי זה לא מספיק ניכר בתוצאה הסופית, ומה לעשות, בתחום התקשורת החזותית אנו נמדדים במבחן התוצאה.
יש משהו לא מגובש בצורניות של הלוגואים שהעלית. אין קומפוזיציה חזקה שתוספת את העין.
בנוסף, בלוגואים - שהוא התוצר הגרפי שצריך לעשות את העבודה המיידית ביותר, שניה, ושנייה וחצי עומדת לרשותך כדי לתפוס את עינו של לקוח פוטנציאלי ולהעביר לו מסר שיווקי.
לכן, רבים ממעצבי הלוגואים בוחרים לעשות שימוש בצורות המוכרות לעינו של הצופה, כאלו שהוא יזהה באופן אוטומטי, עם איזשהו טוויסט קטן ואינטליגנטי שהופך את הלוגו לייחודי ולמשוייך לאותה חברה מסויימת (למשל, יש אלפי חברות שעושות בלוגו שלהם שימוש באייקון של לב מכיוון שזו אחת הצורות הקליטות והמזוהות ביותר בתרבות המערבית, וכל אחת מהן מכניסה לאייקון הכ"כ שחוק הזה טוויסט קטן שמוציא אותו מגדר לב גנרי שהופך אותו ל"שלה").
אם תשימי לב, רוב הלוגואים שקישרתי לך להשראה נוהגים כך ומתבססים על צורה גנרית מוכרת כלשהי, ויוצרים טוויסט על גביה (שימי לב ללוגו המתוק שמשלב בין עץ לבת-יענה, למשל).
את לא נהגת כך ובחרת לעבוד עם צורות אורגניות מופשטות, שעינו של הלקוח לא מכירה ולא מזהה. בנוסף, הקומפוזיציות שלך מאוד מפוזרות ולא יוצרות צורניות זכירה.
מה קיבלנו? לוגו שעינו של הלקוח תדלג מצדו הימני לצידו השמאלי ותעבור הלאה, מבלי שנותר רושם זכיר ומבודל.

אני מקווה שתרמתי לך כאן.
ואם לא, תמיד תוכלי לבחור להקשיב לאלו שהחמיאו :).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;759792:
נעמה,
למה כשאני מחפשת לוגואים להשראה אני כ"כ מסתבכת ומגיעה בגוגל רק למעצבי לוגואים למיניהם?
איך מחפשים בגוגל לוגואים ואתרים להשראה??
עכשיו למשל אני מחפשת לוגואים של חנויות אופטיקה להשראה, מה אני צריכה לכתוב בחיפוש??
תודה מראש על העזרה!

אני תמיד מחפשת לפי התבנית הבאה:

best ___ design

כשבאמצע יבוא הנושא והפורמט שאני מחפשת, למשל החיפוש שבאמצעותו הגעתי ללוגואים שצורפו:
best plant logo design

בצורה כזו מגיעים לבלוגים של עיצוב שמרכזים יחד עשרות עבודות סביב אותו נושא. מאוד יעיל.

• הוסף לסימניות
ודוקא באנגלית ולא בעברית?
בתרגום של גוגל: plant=מפעל, איך זה קשור לאומגה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;759824:
ודוקא באנגלית ולא בעברית?
בתרגום של גוגל: plant=מפעל, איך זה קשור לאומגה?

ברור שבאנגלית.
95% מהחומרים בנושא עיצוב ברשת הם באנגלית.

PLANT זה צמח.
זה לא קשור בהכרח לאומגה, אבל זה עולם התוכן ש"הפקות" בחרה להשתמש בו לצורך עיצוב הלוגו, ולכן זה מה שחיפשתי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה

אני מאמינה לך שבדקת, קיבלת השראה, נחשפת - אך לדעתי זה לא מספיק ניכר בתוצאה הסופית, ומה לעשות, בתחום התקשורת החזותית אנו נמדדים במבחן התוצאה.
יש משהו לא מגובש בצורניות של הלוגואים שהעלית. אין קומפוזיציה חזקה שתוספת את העין. בנוסף, בלוגואים - שהוא התוצר הגרפי שצריך לעשות את העבודה המיידית ביותר, שניה, ושנייה וחצי עומדת לרשותך כדי לתפוס את עינו של לקוח פוטנציאלי ולהעביר לו מסר שיווקי.
לכן, רבים ממעצבי הלוגואים בוחרים לעשות שימוש בצורות המוכרות לעינו של הצופה, כאלו שהוא יזהה באופן אוטומטי, עם איזשהו טוויסט קטן ואינטליגנטי שהופך את הלוגו לייחודי ולמשוייך לאותה חברה מסויימת (למשל, יש אלפי חברות שעושות בלוגו שלהם שימוש באייקון של לב מכיוון שזו אחת הצורות הקליטות והמזוהות ביותר בתרבות המערבית, וכל אחת מהן מכניסה לאייקון הכ"כ שחוק הזה טוויסט קטן שמוציא אוות מגדר לב גנרי שהופך אותו ל"שלה").
אם תשימי לב, רוב הלוגואם שקישרתי לך להשראה נוהגים כך ומתבססים על צורה גנרית מוכרת כלשהי, ויוצרים טוויסט על גביה (שימי לב ללוגו המתוק שמשלב בין עץ לבת-יענה, למשל).
את לא נהגת כך ובחרת לעבוד עם צורות אורגניות מופשטות, שעינו של הלקוח לא מכירה ולא מזהה. בנוסף, הקומפוזיציות שלך מאוד מפוזרות ולא יוצרות צורניות זכירה.
מה קיבלנו? לוגו שעינו של הלקוח תדלג מצדו הימני לצידו השמאלי ותעבור הלאה, מבלי שנותר רושם זכיר ומבודל.

הבנתי אותך. ומודה לך מאוד על ההסבר הארוך (והמושקע). זה מאוד עוזר לי ובכלל אני לומדת מטעויות ומכל חוות דעת מקצועית אחרת. לדעתי, ושוב לדעתי, זה צד את העין, מעניין ודומיננטי. מי יותר ומי פחות. אינני דוחה חלילה ביקורת. והביקורת שלך באמת בונה.
שוב תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה