התייעצות אשמח לרעיון לערב אמהות

• הוסף לסימניות
בכל שנה אנו עושים לאימהות של התלמידים בתלמוד תורה שלנו (אגף תלמידים ליקויי למידה) ערב אמהות
לתת להן כח ולתדלק מצברים
בדרך כלל אני אוהבת להביא להן משהו קליל ומצחיק (עדיף כמה שיותר מצחיק..) עם מסר אפילו..
מציינת שזה ציבור ספרדי
ואני צריכה משהו ממש ברמה
ובעלות סבירה

בנוסף מעבר להרצאה
בסוף הערב אנחנו מציגים להם משהו של התלמידים
מספר פעמים הסרטנו קליפ על התלמידים כל פעם בסגנון אחר
נגמרו לי הרעיונות
מחפשת משהו שונה משהו מרגש ומיוחד
מדגישה שבגלל שבגלל שאלו תלמידים לל אני לא יכולה להביא אותם לערב הזה
חשבתי אולי על נציגים או משהו בסגנון...

לסיכום
מה אני צריכה:
1. איזה סטנדאפ או משהו קליפ סוחף ומצחיק (בונוס עם זה יהיה עם מסר)
2. רעיון למשהו מרגש שהתלמידים שותפים בזה

• הוסף לסימניות
סיניה בן דור מומלצת מאד!
מצחיקה ברמות על, ותתן לכם הרבה תוכן עם ערך אמיתי!

• הוסף לסימניות
סיניה בן דור מומלצת מאד!
מצחיקה ברמות על, ותתן לכם הרבה תוכן עם ערך אמיתי!
מענין
אף פעם לא שמעתי את השם שלה
יודעת כמה היא לוקחת?
דרך ליצירת קשר?

• הוסף לסימניות
יותר מאוחר אחפש לך את הטל שלה. היא מדהימה!
הזמנתי אותה כבר כמה פעמים לקבוצות נשים ואמהות. זה בדיוק מה שאת מחפשת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה