הכי הכי טוב
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אפשר דגם?דגם?
פליז!
אפשר דגם?דגם?
פליז!
לי יש מילה חדשה, ממש לא רואה את ה"גליק",דגם?
פליז!
אולי זה תלוי בדגם?לי יש מילה חדשה, ממש לא רואה את ה"גליק",
כתמים קשים לא יורדים, הכביסה הכהה יוצאת עם ריח ...., ואין הרבה תוכניות...
בקיצור, לא שווה את ההפרש.
דגם 36אולי זה תלוי בדגם?
כי גם להם יכול להיות שיש יותר ופחות
לי יש מילה חדשה, ממש לא רואה את ה"גליק",
כתמים קשים לא יורדים, הכביסה הכהה יוצאת עם ריח ...., ואין הרבה תוכניות...
בקיצור, לא שווה את ההפרש.
מעניין מה שאת אומרת,לי יש מילה נראה לי גם דגם 036
יש ממש הרבה תוכניות ואופציות,
אצלי גם הכביסה הבהירה וגם הכהה יוצאות עם ריח מורגש של מרכך ושופכת בקושי רבע פקק
ורואה גם שינוי בהורדת כתמים, גם מה שהיה כתם קשה מאוד שלא ירד לגמרי אבל נהיה מאוד בהיר, אני תולה בשמש ואין זכר.
מעניין מה שאת אומרת,
יכול להיות שאני לא יודעת להשתמש במכונה????![]()
אני ממש מרוצה ב"ה.מעניין מה שאת אומרת,
יכול להיות שאני לא יודעת להשתמש במכונה????![]()
לא, אף אחד לא הסביר.לענין ריח לא רואה מה יש לדעת, אני נניח לא מעמיסה מכונות בכלל
לפעמים אפילו רק חצי מכונה
ויש צבעים מיוחדים שבכלל מחכה לכמה פריטים בודדים ויחד מפעילה מכונה אפילו קצרה
מתכבס מעולה
ומוסיפה שלענין הסחיטטה מספיק סחיטה של 600 שהיא הכי נמוכה כי הסחיטה שם באמת אגרסיבית
היה אצלך טכנאי שהסביר את כל התוכניות והאופציות?
לא, אף אחד לא הסביר.
הגיע טכנאי הפעיל וזהו,מוזר מממש
חייב להגיע טכנאי מטעמם כדי לחבר ולהסביר איך לתפעל
הבנתי שבלי זה אין אחריות על חיבור המכונה וכו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים