כללי אשמח לשמוע את דעתכם!!!

• הוסף לסימניות
אם אתם עדיין ערים, אשמח לשמוע מה דעתכם???
כריכה לקונטרס בר מצווה. A5 /
אם יש ביקורת, אשמח אם תמקדו אותי.:)
הצבעים כאן הרבה יותר זוהרים

קבצים מצורפים

• כריכה..png
    KB 496.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
סה"כ עיצוב נעים ונקי
מעורבים כאן כמה סגנונות
הנקודות, העיטורים והתפילין..
על הנקודות אפשר לוותר
וגם על התפילין או שתמקמי אותם בצורה טבעית יותר
שישתלבו בקומפוזיציה ובסגנון

• הוסף לסימניות
אוקי לגבי הנקודות.
עם התפילין אני גם התלבטתי. אם אקטין, ואשאיר באותו מקום, יהיה יותר טוב?

• הוסף לסימניות
התפילין בנויות כשלעצמם מעולה (מעשה ידיך?)
אבל המיקום שלהם לא נכון במיוחד כשהם בנויות בסגנון ריאלי ולא עיטורי

• הוסף לסימניות
אנסה לשחק עוד קצת, ומחר אעלה שוב לשמוע חו"ד.
תודה בכל זאת!

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!
אני חושבת שאת יכולה לוותר לגמרי על התפילין זה ממש יפה גם בלעדיהן, רק תורידי באמת את הנקודות ברקע כי כמו שכבר אמרו יש כאן כמה סגנונות. , בכל אופן התפילין לא יושבת שם בצורה טבעית הן נראות מודבקות, אם בכל זאת תשאירי אותן אז תנסי למצא להן פתרון אחר..

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
כדאי להפחית את הצל מאחורי העיגול הלבן
להזיז את התפילין שלא יסתירו את העיטורים...
הטקסט בעיגול הלבן להעלות מעט

• הוסף לסימניות
לא הייתי נוגע בנקודות. מוסיפות המון לדעתי. התפילין באמת קצת תלושות.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,

שימי לב שהמרכאות הפוכות

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
התפילין לא טבעיות כ"כ.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!
את התפילין אולי הייתי מקטין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה