- הוסף לסימניות
היא קצת בלחץכמובן לא ללחוץ
כבר איש חינוך?
וכששואלים איש חינוך זה יותר מרגיע...
היא קצת בלחץכמובן לא ללחוץ
כבר איש חינוך?
טוב תמיד לשמוע איש חינוך גם שאין איזה נורה אדומה ספציפית...כמובן לא ללחוץ
כבר איש חינוך?
אני לא חושבת שהוא בבעיה
ואני לא לחוצה מזה
פשוט מוזר לי הדרסטיות
מהכל
לכלום
לכן רציתי לשמוע מאיפה זה יכול לנבוע לדעתכם.
אני לא בלחץהיא קצת בלחץ
וכששואלים איש חינוך זה יותר מרגיע...
זה לא רקאם השינוי היחיד אצלו זה רק באבות ובנים,
כנראה שזה משהו ספציפי במסגרת/במקום/בשעה ההיא
(חייבים ללמוד דווקא במסגרת הזאת ?)
זה לא רק
זה גם בתפילות
במשניות
בסתם לימוד חומש בכיתה
ממש מוזר לי.
א"כ ברור שאל תזניחו ..זה לא רק
זה גם בתפילות
במשניות
בסתם לימוד חומש בכיתה
ממש מוזר לי.
אדבר איתוכדאי לדבר עם המלמד
זה ילד שגם בדברים אחרים את רואה התנהלות מאפס למאה ?תודה
אנלא מראה שאני נלחצת
כי אני באמת לא נלחצת
מעניין אותי אבל
מאיפה זה יכול לנבוע
כאילו
זה ממש מאפס למאה
בכלל לאזה ילד שגם בדברים אחרים את רואה התנהלות מאפס למאה ?
או שזה לא אופייני..?
מבצעים, זה ממש מגרה את הילדים לעשות דברים.אולי אפשר לעשות לו מבצע על משהו שאוהב, וכך יתן לו יותר חשק.
אחרי הצהריים אבל חצי תלמוד תורה אצלנו...זה ממש נשמע משהו חברתי...
אני לא יודעת כמה זה יהיה טוב מבצע ספציפית לו האמתמבצעים, זה ממש מגרה את הילדים לעשות דברים.
אבל הייתי נותנת משהו לכל הילדים שהולכים לתפילה, או לאבות ובנים, ולא אומרת לו, שאם ילך אז יקבל.
הייתי עושה עסק מההליכה לתפילה, בלי לייחד את זה אליו.
ויחזקו ידיכם על ההתנהלות הרגישה וההבנה והסלחנות שאתם מפגינים כלפיו.
לא מובן מאליו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //