כללי אשמח לשמוע הארות או הערות...

• הוסף לסימניות
והאם חסר תמונות

קבצים מצורפים

• שבוע טוב שליחה.pdf
    KB 885.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נחמד, הייתי משחקת קצת עם הצבע הכחול, תנסי להבהיר או להכהות.
ישנה שגיאת כתיב במילה "דישמיא".

(ויכול להיות שזה צריך כך או שלא שמת לב, התאריך נכון לאתמול)

• הוסף לסימניות
חסר תמונות חסר צבע. קשה לי להגדיר מה.
אולי תעלי ג'ייפג?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה

לשחק בכחול כל מיני גוונים

• הוסף לסימניות
ליישר את המילים 'ליום אחד בלבד'

• הוסף לסימניות
טיפוגרפיה נחמדה בעיקרון.
אבל באמת זה נראה כאילו מישהו בא והוריד בבת אחת את כל העיצוב של המודעה מהבחינה הויז'ואלית. אין רקע, אין חיות למודעה. תמונות?...

• הוסף לסימניות
יותר מידי פונטים
חוץ מזה, יפה ומושך תשומת לב

• הוסף לסימניות
חוץ מההערות הנ"ל, ארבעת השורות מתחיל "ביום שלישי..." לא ישרות הם טיפה עקומות וזה נראה לעין שלי בכ"א.

• הוסף לסימניות
נחמד, "מהחברות המובילות" בכוונה עקום? וכן את התאריך וכו' להוריד קצת למטה שיהיה במרחק יותר גדול מה"ענק", חסר משהו אולי רקע, הצללות לכוכבים. בכל מקרה אני רואה שהתאריך חלף אז שיהיה לפעם הבאה (:

• הוסף לסימניות
לשחק עם כחול הכוונה היא אם את יכולה למצוא גוון אחר של כחול שיכול אולי יותר להתאים לצבע החום.
(או לשחק עם הצבע החום.... ;))

• הוסף לסימניות
כיוון צבעים

האם הכיוון של הצבעים נראה יותר טוב או מדי מבולבל

קבצים מצורפים

• נסיון לפרוג.pdf
    KB 927.9 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הסגנון הנקי אולי הייתי עושה משהו בצד ימין, מידי רק וכן דשמיא כותבים בלי ה-ע'

• הוסף לסימניות
ראיתי את השינויים הצבע הרבה יותר פרסומי ומושך לעין.

• הוסף לסימניות
נחמד,
לפזר קצת יותר את הכוכבים כלפי מעלה, אולי.
לתקן דשמיא ושמיכות פוך
ואני יותר אהבתי את הרקע הלבן מהתכלת.

• הוסף לסימניות
הרקע הלבן יפה יותר,
יש צורך להוסיף איזה שהיא תמונה.

• הוסף לסימניות
בסייעתא דשמיא עלה בידינו להביא וכו'. כך לדעתי.

• הוסף לסימניות
ב"ה

ובסיעתא דישמיא קלטתי שיש טעות בכתיב אז כך שאין צורך ליידע יותר ממש תודה ואשמח לעוד תגובות בנושא על מה ללכת

• הוסף לסימניות
גילוש הצהוב מוסיף אבל עדיין המודעה משעממת,ועדיין עדיף רקע לבן.
הטיפוגרפיה מושלמת אבל המודעה חסרה.

• הוסף לסימניות
אז ככה, זה נחמד מאד, הטיפורגרפיה יפה אבל את חייבת להוסיף תמונות שימשכו את העין. וישכנעו לקרוא. וכמובן להוסיף עוד צבע. אולי תעשי רק את המילה ענק בצבע אחר,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה