כללי אשמח לשמוע הארות או הערות...

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד!
רק שנדמה לי כי כל היציבות שלה ממוקמת בחלקה העליון
ואילו בחלק השני- הכל נדמה שפורח באויר בקיצור- לא יציב. (אגב- גם הכוכבים שם מגבירים את ההרגשה הזאת)

אולי, רק אולי, תנסי להחליף את המיקומים ונראה איך יצא?
ואולי זה מה שיפתור את הבעיה ש- "חסר פה משהו"...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;322530:
גילוש הצהוב מוסיף אבל עדיין המודעה משעממת,ועדיין עדיף רקע לבן.
הטיפוגרפיה מושלמת אבל המודעה חסרה.
אני גם בדעה שלך תנו רעיונות מה להוסיף

• הוסף לסימניות
זה פורסם כבר, לא?

• הוסף לסימניות
הייתי אצל ההורים שלי השבת ודיפדפתי בשבוע טוב שם ראיתי את המודעה, היא פורסמה כבר.
הייתי צריכה להוסיף צבעוניות קצת פשוט הוא מת וזה נראה מודעה של שחור לבן.
אפילו תמונות של מצעים יפים היו יכולים להוסיף.

• הוסף לסימניות
אופציה שלישית

פליז תגידו מה עדיף
זה התפרסם פעם אחת אך זה אמור להתפרסם עוד כמה פעמים

• הוסף לסימניות
עדיפה המודעה הראשונה עם הרקע הלבן.
מה שחסר במודעה הזו, שמבחינת טיפוגרפיה היא טובה, תעברי על ההודעות בתגובות ותראי שהרוב המליצו על : הוספת תמונות יפות שקשורות לנושא המודעה
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
כך יותר טוב?

או מדי מבולבל

קבצים מצורפים

• ענק עם מגבות לפרוג מוכן.pdf
    1.2 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לדעתי מאוד יפה, רק את שורת הכוכבים למטה לדלל מעט וכבר נכתב פה שיש לכתוב 'שמיכות פוך' ולא 'פוכים'. וכן לדעתי הנוסח 'עלה בידינו' ראוי יותר ע"פ 'הצלחנו'. אבל זה כבר עניין של טעם.

• הוסף לסימניות
או... יותר יפה בהחלט הוסיף. השוליים למעלה בכוונה כאלו רחבים לדעתי כדאי לקרבם לכיוון "סיעתא דישמיא" כמובן להשאיר קצת ריווח.

• הוסף לסימניות
אולי זה יכול לעזור...

קבצים מצורפים

• 325026_9503.jpg
    1.4 MB · צפיות: 7
  • 594609_37720838.jpg
    KB 874.2 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
הזמן קצר...

בשעה הקרובה אני צריכה לשלוח את המודעה
אנא חוו דעתכם אני לא יודעת למה אני יותר אהבתי את החלק
זה לא נראה בלאגן

קבצים מצורפים

• ענק עם מגבות לפרוג מוכן.pdf
    1.3 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
באיזה גודל זה יהיה מודפס? אם מדובר במודעה בגודל A5 למקומון, הרי שהטקסט של "כרטיסי אשראי" קטן למדי...

מפריע לי שהמגבות ברקע מפוקסלות מאוד, מוריד מאיכות המודעה. (לכן צירפתי מגבות אחרות)

• הוסף לסימניות
תאמת לא התכוונתי שתמרחי תמונה אחת על כל המודעה זה מוריד ממנה.

התכוונתי שילוב של התמונות בסגנון קצת אחר.

• הוסף לסימניות
רציתי לשנות לגמרי לעשות למעלה בעמוד מודעה ולשלב למטה כיתוב אך הזמן לא עמד לרשותי מקווה שבכל זאת יבואו למכירה כי היא שווה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה