כללי אשמח לשמוע הערות והארות.

• הוסף לסימניות
אני מפיק חוברת עם רעיון מסוים לעידוד השינון והחזרה על הלימוד.
בגב הכריכה המו"ל רוצה שתהיה איזה "פרסומת" לחוברת ולרעיון.
מבקש את חוות דעת מומחי הגרפיקה, הפרסום והקופירייטינג
על הטקסט והגרפיקה בקובץ המצורף., האם זה משכנע.

הערות וביקורת יתקבלו בשמחה.

תודה רבה!!
צפה בקובץ המצורף 219413

קבצים מצורפים

• גם אתה יכול-01.png
    KB 496.8 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה
לדעתי, הפונט לא מתאים (מזכיר רשת מזון...)
כדאי לבחור פונט סריפי (כמו שפע של פונטביט וכדו'...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1470861:
עבודה יפה
לדעתי, הפונט לא מתאים (מזכיר רשת מזון...)
כדאי לבחור פונט סריפי (כמו שפע של פונטביט וכדו'...)

תודה!

את פונט "שפע" אני מכיר, רק אשמח לשמוע ביאור המושג "סריפי".

• הוסף לסימניות
הפס למטה עם הצבעים, מזכיר לי קמפיין בחירות

• הוסף לסימניות
לדעתי חסרה פה קומפוזיציה.
ז"א משפט אחד גדול שיתפוס את העין מיד. במיקרה הנ"ל "מהיום גם אתה יכול..."
ואח"כ למטה את כל הטקסט.
הצלחות....

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• הדרן עלך-01.png
    KB 184.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יפה מאד.
ראשית כל, הספייסינג רב מדי בכותר (לרוחב ולגובה)
לא הייתי משתמש בגרדיינט (מספר צבעים משתנים). צבע לבן סולידי ייתן לך אקסטרה-רציניות.
אם יש לך הידע באילוסטרייטור ע"מ ליצור אייקונים אישיים, הייתי מחליף את ארבעת המנטרות בתחתית (מעקב, עידוד וכו') באייקונים + כיתוב קטן.

כמה דברים אחרונים הקשורים לנוסח:
בפסקה האחרונה (להיות עקבי, יסודי, ומלא וכו') כדאי להוריד את הפסיק האחרון כך שייכתב "להיות עקבי, יסודי ומלא וכו') מאחר ואין זה משפט מאוחה המתיר הצבת פסיק לפני ו' החיבור.
כ"ג בפסקה שלאחריה, חוברות הדרן עלך לעידוד(פסיק), שינון וחזרה. זו (ולא זה) הדרך (ללא פסיק) וזה הסוד.

המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
בהחלט איקונים יכול לפתור לך את כל המלל הרב והעומס שמכביד על חויית הקריאה.
כמו כן הצבע האדום הביסייק הזה מידי צועק והורס את הקדושה של הספר.
הייתי משתמשת בצבע בורדו שיותר מכבד וקדוש.
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;1471038:
אשמח לשמוע ביאור המושג "סריפי".

אותיות שיש עליהן כעין תגים.
(ואלו שאין עליהן תגים נקראות סאן סריף).

קבצים מצורפים

• סריף.png
    KB 2.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
האדום והכחול - לא מעבירים טוב את המסר הדרוש - הכחול בסדר ואולי רקע יותר מענין מאשר סתם גרדינט,, וגם בצבע אחר - לא תכלת כזה - אם כבר תכלת, אז תכלת יותר נוטה לכסף או תכלת יותר "ריצני" ולא ילדותי - וכן כמו שהזכירו כאן להחליף את הפונט לסריפ. בגדול - עבודה יפה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה