כללי אשמח לשמוע חוות דעתכם...

• פותח הנושא sms
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הוילון הזה מוזר, הוא יוצר אשליה אופטית מבלבלת ותופס יותר מדי תשומת לב.
חוץ מזה, הצבעוניות בכוונה מונוכרומטית?

• הוסף לסימניות
הוילון- תחושה של בית...
ו... כן, המונוכרם בכוונה... לדעתי, אין כאן עניין בהתקשקשות....

• הוסף לסימניות
גם בעיני הוילון מהווה תעתוע...

• הוסף לסימניות
בקיצור...
לא הייתי רוצה להוריד את הוילון , מה הייתם מייעצים?

• הוסף לסימניות
הוילון הזה מסנוור... אולי קצת לרכך אותו.

• הוסף לסימניות
זה חלק מהמטרה לו?;)

• הוסף לסימניות
את הוילון את יצרת נכון? מאוד יפה! אבל בכ"א לתחושה יותר אמיתית. רצוי להשצמש בוילון מוכן.
את האמן הייתי דוחפת שמאלה.

• הוסף לסימניות
צריך לשחק עם המעברים לרכך יותר את הכהים יזהב להוסיף בהירות. הייתי גם מותח את הוילון למעלה עד סוף הקצה הימני. בהצלחה

• הוסף לסימניות
אלמנטים לוילון

ההמשך להמלצותיי אני מצרף לך אלמנטים שיישפרו ויעשירו לך את הוילון

קבצים מצורפים

• אלמטים לוילון.ai
    2.8 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה, אם כי מעט ריקה מדיי. עיטור ואפילו פרח (בשילוב נכון) בצד ימין למטה יוסיפו חיים ותחושה יותר ביתית כפי שאתה מנסה ליצור.

• הוסף לסימניות
אוי, עושה לי כאב ראש.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה