שיתוף אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית על עבודה שעשיתי

• הוסף לסימניות
דבר ראשון שאני רוצה להבהיר,
לא למדתי בכלל עיצוב גרפי, אני רק מתעסק עם זה כבר כמה שנים,
השבוע עשיתי איזה עבודה והחלטתי שאני רוצה לקבל קצת חוות דעת ולשמוע מה אומרים המקצוענים

1.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, ועוד יותר כשזה כשרון מולד!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!
אשמח לשמוע גם במה העיצוב טעון שיפור *, הרי יש דברים שלא שייך לדעת בלי קורס מקצועי,

* לאו דוקא על העיצוב הזה

• הוסף לסימניות
העצוב יפה מאוד!!
חסר הצללות, הדברים נראים מודבקים או מרחפים

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!
אשמח לשמוע גם במה העיצוב טעון שיפור *, הרי יש דברים שלא שייך לדעת בלי קורס מקצועי,

* לאו דוקא על העיצוב הזה
אם אתה מתעקש;)
הייתי מוריד את העננים למעלה ליד הלוגו של הת"ת.

מספיק או שאתה מתעקש לשמוע עוד?:)

• הוסף לסימניות
ממש מיוחד!
במשפט מתחת פירותיך מתוקים הוא נראה קצת מעוות צריך לסדר את זה

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
אל תפחד להשתמש באפקטים למלל, בעיקר בשלט. ככה בתמונות זה יקפוץ החוצה המלל

• הוסף לסימניות
ראשית מטורףף ועוד למי שלא למד בכללל אגדה !
אם רלוונטי עדיין הייתי נותנת תאורה מימין ושמאל מתחת לשערים קצת חשוך לי..

• הוסף לסימניות
מיוחד.
עבודה יפה מאוד.

יש פה קצת ריבוי בפונטים (יפים אגב) הייתי מנסה להוריד..
להוסיף צל, אבל ממש בזהירות, ולא בגסות, ולא בכל הדברים רק חלק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה