אשמח לשמוע חוות דעת

• הוסף לסימניות
רחוב.jpg

• הוסף לסימניות
מסתורי...
(הראש קצת גדול)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
אוירה וצביעה מיוחדים!

• הוסף לסימניות
מהמם! ציור מעורר השראה.
שימי לב שבד"כ כשיורדת אלומת אור מהפנס, היא לא צובעת את כל הרקע בדרכה. כלומר, בד"כ השטח שעל הקרקע והחפצים או הדמויות שעליו- מוארים, אבל הרקע לא. כמובן שאפשר לתת קצת הילה של אור סביב גוף הפנס עצמו (המנורה), אבל לא לכל נתיב האור עד למטה.
(אלא אם כן את מעוניינת במראה שטוח כמו שהתקבל כרגע. מה שהערתי אמור לתת קצת יותר עומק לתמונה.)
מקווה שהבנת... מצרפת שרטוט
גהכ.png

• הוסף לסימניות
מהמם! ציור מעורר השראה.
שימי לב שבד"כ כשיורדת אלומת אור מהפנס, היא לא צובעת את כל הרקע בדרכה. כלומר, בד"כ השטח שעל הקרקע והחפצים או הדמויות שעליו- מוארים, אבל הרקע לא. כמובן שאפשר לתת קצת הילה של אור סביב גוף הפנס עצמו (המנורה), אבל לא לכל נתיב האור עד למטה.
(אלא אם כן את מעוניינת במראה שטוח כמו שהתקבל כרגע. מה שהערתי אמור לתת קצת יותר עומק לתמונה.)
מקווה שהבנת... מצרפת שרטוטצפה בקובץ המצורף 298271
את צודקת!
אני ניסיתי בהתחלה להוריד את האור מהרקע וזה משום היה ניראה לי פחות טוב...
כנראה שלא עשיתי אתזה כל כך נכון אנסה שוב.
תודה רבה עזרת לי מאוד!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
אין לי מושג אם את לומדת או משהו...
אבל ממש רואים שכל ציור יותר משודרג מהשני:)

הצלחות!

• הוסף לסימניות
מיוחד מאד, מלא אוירה!

• הוסף לסימניות
אהבתי ממש!
בעיקר את החתול...:D

והבתים מיוחדים..
והצביעה..

• הוסף לסימניות
מכניס לאוירה מסתורית ומרתקת

• הוסף לסימניות
באיזה טקסטורה של דף השתמשת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה