אשמח לשמוע כמה גובים אצלכם שכ"ל לילדי החיידר

• הוסף לסימניות
ובאיזה עיר ובאיזה שכונה אתם גרים. (חשוב לי מאוד)

• הוסף לסימניות
האמת תכתבו רק באיזה עיר - לא איזה שכונה.

• הוסף לסימניות
בב"ב באזור המרכז לילד בגן חיידר 340 לגדולים יותר 320

• הוסף לסימניות
הוצאות תלמוד תורה מחוץ לחשבון ולפעמים (מנסיון במשפחה מבורכת בבנים) שכ"ל גבוה מוכיח על מלמדים מנוסים וטובים יותר. בירושלים התעריפים גבוהים מקרית ספר למשל, בערך 300-400 ש"ח לילד בלי נסיעות ואוכל. וזה עדיין כלום (אני משלמת על הילדים כמה אלפי שקלים בחודש שכ"ל והוצאות נלוות ומודה לד' שהם בריאים וחכמים ושוים) כמובן אין כאן מוסר רק מחשבה נוספת אשרינו ואשרי חלקם.

• הוסף לסימניות
300 ת"ת יקירי ירושלים

• הוסף לסימניות
ממש לא שאלתי בשביל לבקר את מה שקורה אצל הבנים שלי. אני צריכה את זה לצורך אחר.

• הוסף לסימניות
270 בירושלים כתה מכינה
אני מניחה שאח"כ כשיש מטבח זה יעלה

• הוסף לסימניות
290 ש"ח כיתת מכינה, קרית ספר

• הוסף לסימניות
370 ירושלים (אוכל 150, הסעה 290)

• הוסף לסימניות
420 ירושלים, ללא הסעה.

• הוסף לסימניות
אנחנו משלמים 750 ש"ח ל2 בנים, כולל ארוחת צהריים. (אני חושבת ש200 ש"ח שכ"ל ו175 ש"ח ארוחת צהריים)
בביתר עילית.

• הוסף לסימניות
200 שכ"ל + 100 ארוחת צהריים. בביתר עילית.
ועוד 230 להסעה...

• הוסף לסימניות
טוב, אני ממש יוצאת פה ביוקר...
385 גן חיידר +260 הסעה
ירושלים

• הוסף לסימניות
אגב, יש חוק:
ת"ת/חיידר שמתוקצב מהמדינה אסור לו לגבות יותר מ 2,000 ש"ח לשנה.
ועליו לתת לכם קבלה רשמית.

• הוסף לסימניות
אז מה? אנחנו משלמים הכי הרבה?
600 ש"ח לחודש (לילד אחד...)

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1254186:
אז מה? אנחנו משלמים הכי הרבה?
600 ש"ח לחודש (לילד אחד...)

חני

טוב, אתם כנראה שולחים לחיידר של מליונרים :p

אבל באמת, איך אפשר לעמוד בכאלו סכומים כשמדובר בכמה ילדים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה