מידע שימושי אשמח לשמוע מאיזה גיל מביאים תינוקות לכל הנערים?

• הוסף לסימניות
גדול עלי להסביר דרך תגובות מקורטעות בפרוג. לא למדתי את המקצוע...
תשאלי את בעלך כשהוא יחזור.
גם עלי גדול ההתנצחות המיותרת הזו.
זכותם לחשוב X, זכותו של בעלי לברר את ההלכה ולהכריע Y. מכאן ועד לתיאורים מוגזמים כמו שטרחתם לצייר - הדרך ארוכה מאד.
מקווה שאזכור לשאול. אם לא - אני עדיין סומכת עליו ועל אבי שלבנו את העניין כהוגן

• הוסף לסימניות
באחת הלידות נשים הורידו תינוקות לקומה 3 (נראה לי) לבית כנסת במעיני,אני ראיתי בזה מעשה מסוכן והבייבי נשאר לידי.

• הוסף לסימניות
אם הילד שלי לא אכל מעולם כזית בכדי אכילת פרס - זה לא נוגע אליו. במילים אחרות - אם הקפדנו שלא יגיע לפיו (וממילא הוא בגדר לא היה יכול) כזית תוך כדי אכילת פרס - אין צריך להרחיק וכו'.
אולי המחלוקת היא על הפרשנות שהדגשתי כאן. למה זה "ממילא"?
להבנתי, לא יכול לאכול = משהו במערכת העיכול מונע ממנו. ולא "הקפדנו שלא יגיע אל פיו". אבל מי אני שאביע דיעה בהלכה.
רק תוהה איך אשכול בנושא מתוק כזה הפך לכל כך מסריח... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה