כללי אשמח לשמוע מה דעתכם על הלוגו

• הוסף לסימניות
יפה אך חסר ליטוש לדעתי

• הוסף לסימניות
מה פרוש ליטוש, אולי תפרט

• הוסף לסימניות
העיצוב של השם יפה
אך לא מבטא כ"כ את העסק שמפורט בשורה למטה

אותו הלוגו יכול להציג שמלות כלה , קוסמטיקאית וכו'

גם הצבעים בהירים מידיי

הפונט יפה תעבדו את זה הלאה..

• הוסף לסימניות
הלוגו משדר נעימות, מקצועיות ועדינות, קצת מלכותיות מסוימת. צריך טיפונת שיפוץ

צריך להחליף פונט הוא קצת מיושן לדעתי
ובתחילה זה היה נראה לי לוגו של צלמת, משום מה
אולי לנסות להוסיף פסים מימין ומשמאל של המילים עיצוב אלבומים וכו', מעין תיחום כזה

הצלוח'סססס

• הוסף לסימניות
אני גם חושב שהלוגו יפה... אך לא משדר את מה שהוא צריך לשדר...

• הוסף לסימניות
תודה על הערות, העליתי את הלוגו שוב לאחר עיבוד נוסף, אשמח לשמוע גם הפעם את דעתכם

קבצים מצורפים

• סקיצה 5-01.jpg
    סקיצה 5-01.jpg
    KB 513.9 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
לדעתי הראשון מבין השניים שהעלית עכשיו.
תנסי למרכז את כל השורה התחתונה.
ושמספר הטלפון והמייל יהיו באותו גודל של "עיצוב אלבומים וגרפיקה".

כך לעניות דעתי.

ואגב, איזה פונט זה באנגלית?

• הוסף לסימניות
לדעתי הכיוון העדין של הלוגו הראשון שהעלת בהחלט עדיף.
אני חושבת שכדאי שתלכי לפי הקו הקודם (גם הצבע וגם הנקיות) ותמשיכי משם. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הפונט יפה ואלגנטי..
אבל בלוגו שידר לי יותר צלמת, (כי נראה לי שזה פונטי שיש כאן צלמת מהפורום שמשתמשת בו) אח"כ שהתעמקתי ראיתי את הכתר שהוביל לאקססוריז-אופנה-שמלת כלה... אבל המילוי של האותיות לא הוביל אותי לשום מקום.
נראה לי שכדאי להתחיל במחשבה מה מייחד את המעצבת אלבומים הזו מהשאר... ולנסות לשדר את זה בלוגו..
הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
אני הייתי אומרת לך לחפש עוד השראות של לוגואים,
לוגו צריך לבטא בשניה למה הוא קשור בלי לנסות לפענח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה