מצלמות עדשות וציוד טכני אשמח לשמוע מה ההבדל והיתרונות בין עדשת 50 מ"מ לקיט? ומחיר עדשת מאקרו?

• הוסף לסימניות
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה
אגב אמרו לי שיש 2 סוגים של 50 מ"מ
זה נכון?
ואו אני לא ממש מבינה בזה..
אני יודעת שעכשיו מתארגנת קבוצת רכישה של עדשת canon 50mm f/1.8‏ ..
כדי לעשות הנחה.. בגדול המחירים ממש עלו עכשיו לכן עושים קבוצה...

• הוסף לסימניות
יש 3 סוגים.
צמצם 1.8
צמצם 1.4
צמצם 1.2
המחירים מטפסים ככל שהצמצם נהיה פתוח יותר.

• הוסף לסימניות
אותו יש לי.
איך אני פותחת את העדשה כדי שהיא תהיה ככה?
חדשה בתחום ממש.
1624437775399.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אגב התמונה שהעלית זה צמצם 1.4 לא 1.8 לפי הזכור לי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן.

העליתי תמונה ממה שראיתי ברשת ל50 ממ
לא מה שיש לי.
איזה מצלמה יש לך?
בדרך כלל בגלגלת הראשית.

ממליץ לך לעשות קורס צילום ראשוני להכרה בסיסית של המצלמה והכרת הערכים כמו צמצם תריס ואסא. וההשפעה ההדית של ערך אחד על משנהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה