אתרי צילום אשמח ממש לעזרה- לוקיישנים בבית שמש עם רקע של צמחיה כהה- איפה יש?

• הוסף לסימניות
שלום חברות!

אני וחברותי הצלמות מבית שמש ממש אובדות עצות :(
ואם יש פה כמה צלמות נוספות מבית שמש שתוכלנה להחכים אותנו- ממש נשמח!!!

אנחנו לא מוצאות כמעט מקומות יפים לצילומים.
כולם אומרים- מה? בית שמש מסובבת במקומות מדהימים!

אבל לצערי אני לא רואה את זה כנכון.
כי גם אם יש מלא אזורים ירוקים סביבנו, לא כל שדה ירוק יכול להתאים.
מנסיון.

בשביל תמונה יפה צריך שהרקע יהיה צמחיה כהה ולא שמיים שרופים, או צמחיה בהירה ומדי פראית וקוצנית שנראית לא יפה בתמונות.
הרבה פעמים המקומות היותר מלאכותיים יותר מוצלחים.

לבנתיים אני מצלמת בשני מקומות בלבד- הטיילת, כיכר מכבי אש או איך שקוראים לזה :)
והחורשה אחרי הרמות לפני היציאה ל- 38 שגם היא לצערי הניחו שם לאחרונה צינור שחור ענק שעובר לאורך החורשה וממש תוקע חלק נכבד מהתמונות!!!

אשמח מאד לשמוע המלצות למקומות יפים!!! עם הדרכה להגעה (ברכב) עם רקע צמחיה כהה,
וחשוב שיהיה מקום עם כמה לוקיישנים כי לסחוב ילדים ממקום למקום כל פעם בשביל תמונה שתיים זה לא לענין.
צריך מקומות שאפשר לצלם בהם סט.

תודה רבה!!!
זאת עזרה ענקית :)

ועוד משהו, אם יש מקומות שמתאימים לצילום בבוקר- זה תמיד הכי טוב :)

• הוסף לסימניות
הנחל, בכביש 38
צמוד אליו יש את היער- ממש כיף ונח שם, יש שם תאורה ממש טובה!
אני באפון אישי לא אוהבת בכלל מקומות מלאכותיים אבל אם את כן אז ישאת:
פארק התפוח
פארק איילון- שדווקא שם יכול להיות לוקיישנים מדהימים (אם תרצי אני אוכל להעלות תמונות או קליפ משם)
פארק הטבעות- שנקרא גם גן הפלסטיק.

ובית שמש באמת מלאה בלוקיישנים מהממים! צריך רק לפקוח עיניים...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה תפארת על המענה!
את הנחל אני מכירה טוב אבל בפעם האחרונה הוא היה נראה זוועה!
היית שם לאחרונה?

את המקומות האחרים אני באמת מכירה ופחות אוהבת.
אשמח לראות תמונות מאילון- אף פעם לא הלכתי שם לסט רציני רק לדברים קלים יותר, מרגישה שחסר בו מלבד פינה אחת צמחיה כהה ויפה.

אוכל לדבר איתך בטלפון?
ראיתי תמונות באתר שלך ממש יפות! אשמח לשמוע איפה הן.
תודה רבה!

ואני פותחת עיניים כבר שנים, יש לנו רכב, וניסינו לטייל ולבדוק אבל מה שנראה יפה בחלון לא יפה בתמונה הרבה פעמים...

• הוסף לסימניות
תודה תפארת על המענה!
את הנחל אני מכירה טוב אבל בפעם האחרונה הוא היה נראה זוועה!
היית שם לאחרונה?

את המקומות האחרים אני באמת מכירה ופחות אוהבת.
אשמח לראות תמונות מאילון- אף פעם לא הלכתי שם לסט רציני רק לדברים קלים יותר, מרגישה שחסר בו מלבד פינה אחת צמחיה כהה ויפה.

אוכל לדבר איתך בטלפון?
ראיתי תמונות באתר שלך ממש יפות! אשמח לשמוע איפה הן.
תודה רבה!

ואני פותחת עיניים כבר שנים, יש לנו רכב, וניסינו לטייל ולבדוק אבל מה שנראה יפה בחלון לא יפה בתמונה הרבה פעמים...

הוא באמת משתנה כל פעם, הייתי בו ביום שישי, הוא נשאר אותו דבר אלא אם כן את יש לך אומץ להיכנס למים... שזה פחות רלוונטי עם ילדים קטנים...
באיילון אני אף פעם לא עושה סט שלם כי כמו שאמרתי לך אני לא אוהבת מקומות מלאכותיים אבל כהשלמה אני כן עושה והולכת לפינות הטובות והמוצלחות יותר...
לא הבנתי את העניין של הצמחיה הכהה?:rolleyes:

תוכלי להתקשר אלי בכיף, אני זמינה במשרד שלי בין כל יום עד 13:00

בהצלחה!
מצ''ב תמונות מאיילון... מאמינה שבינתיים יהיה חסום....
151.jpg
153.jpg
154.jpg
155.jpg
156.jpg
157.jpg

• הוסף לסימניות
אם חסום את יכולה לראות בתיקיית עבודות או באתר שלי את התמונות שכבר פתחו אותם מצ"ב התמונות בצילום מסך..
באתר שלי יש עוד שאין כאן בתקיית העבודות את תזהי לפי סוג הסט.

קבצים מצורפים

• ךך.PNG
    ךך.PNG
    KB 685.3 · צפיות: 259
  • הוסף לסימניות
למה את חושבת שצריך צמחיה כהה בדווקא?
נשמע לי כאילו משהו בשיטת העבודה שלך מקובע לאופן מסויים שמגביל אותך

• הוסף לסימניות
לא ממש לא :)
רוב התמונות שלי הן ללא צמחיה כהה מאחור בגלל שבאמת אני לא מוצאת הרבה לוקיישנים כאלו טובים.
הענין של הצמחיה הכהה מאחור זה כי אם זה חסר התמונה מאחור יוצאת בהירה ועם שמיים שרופים שזה הרבה פחות יפה, הרבה יותר יפה תמונות שהרקע הוא כהה. תבדוקנה על התמונות הטובות. רובן ברקע כהה.

תודה רבה תפארת, נראה לי אתקשר אלייך כשאוכל. תודה רבה!
התמונות לצערי חסומות. (אם הן של בנות גדולות אז הם תמיד חוסמים)

• הוסף לסימניות
צמחיה הכהה מאחור זה כי אם זה חסר התמונה מאחור יוצאת בהירה ועם שמיים שרופים שזה הרבה פחות יפה, הרבה יותר יפה תמונות שהרקע הוא כהה.

בדיוק על זה אני מדבר..
מה זאת אומרת 'התמונה יוצאת' בהירה וכו'
אי אפשר לצלם שמיים לא שרופים?
אי אפשר לצלם צמחיה בהירה בלי לאבד פרטים?

נראה שהבעיה עמה את מתמודדת היא איזון האור על האובייקט מול האור שברקע
את אוהבת שהרקע כהה כדי שתוכלי לצלם כך שהאובייקט לא יהיה כהה, כאשר הרקע שלך בהיר את נאלצת לסגור תריס וצמצם ואז האובייקט הראשי יוצא לך כהה

אך כאמור זה ממש לא חייב להיות כך, ניתן לאזן את האור ע"י בחירה מושכלת של מיקום האובייקט וזוית הצילום, שימוש ברפלקטור או תאורה מלאכותית ועוד

• הוסף לסימניות
זו באמת הבעיה,
אבל הפתרון של שימוש בעזרים לא מתאים לי.
זה כבר כניסה לשטחים שצלמות ילדים לא מתעסקות איתם בדרך כלל.
אני לא פותחת תאורה מלאכותית ועוד דברים כאלו בעבודה עם ילדים, למדתי מספיק יסודי את הנושא וזה לא צורת העבודה שלנו.
אני יודעת שצלמים עובדים ככה, ובצילומי אירועים זה באמת מתאים מאד ומה שצריך לעשות אבל לא במקרה שלנו.
חוץ מזה, שעדיין יותר יפה בעיני רקע כהה, גם עם הצמחיה והשמיים לא שרופים.
אם מדברים על שמיים מעוננים לקראת שקיעה זה כבר יופי אחר אבל לא בדרך כלל...

• הוסף לסימניות
היי אני יודעת שהשרשור מאוד ישן אך אשמח לעזרה לגבי צילום בפארק איילון איזה איזורים הכי טובים לצילום באווירת ראש השנה ואפשר לשלב אביזרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה