כללי אשמח מ-א-ד לשמוע את חוות דעתכם המקצועית

• פותח הנושא hagit
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה דיסק מזכרת לחתונה אשמח לשמוע מה אתם חושבים עלזה
עצות לשיפור ויעול יתקבלו בברכה....הארות גם

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    KB 646.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
את המילים- "רשימת השירים" הייתי מזיזה שמאלה או את הרשימה עצמה מזיזה קצת ימינה...
את התווים הייתי מפזרת קצת יותר בטשטוש ומוסיפה עוד גגוון- שיהיה שמח יותר! שמחת נישואין אמיתית!
סה"כ ממש חמוד ויפה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
חסר לי צבע,
ולהחליף פונט בדחיפות!
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מצטרף לכל מילה של קודמי
וכן ברשימת השירים לגדיל את "ההגבהה" עד סוף צד שמאל, כך לדעתי
אף על פי שאת התכוונת כנראה לעשות כאילו עמוד כזה.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה!!...אני עכשיו מנסה לשנות אתזה...ופשוט לא הולך
לי..אף צבע לא משתלב לי בעין!!..יש צבע מסוים שאתם ממליצים עליו..?

• הוסף לסימניות
אפשר יותר "חסידי" רקע' בז' חלש (אולי עם רקע ויקטורי חלש) ואלמנטים בחום או בורדו
אפשר תכלת חלש חלש והילה פנימית תכלת\כחול חלש

• הוסף לסימניות
אוקייי...זה נשמע טוב....אני אנסה...תודה

• הוסף לסימניות
להגדיל את הקטע של מזכרת משמחת + שמות החתן והכלה. איזה גודל פונט זה? 10?

• הוסף לסימניות
בכללי, העיצוב ממש יפה!
הייתי משנה בדחיפות את התמונה של הרבי לכיוון ההפוך. (התמונה נראית הפוכה. לא לענין להפוך תמונה של הרבי!)
צבעים... חבל, הרי ממילא מדפיסים את זה על צבעוני!
פונט, להחליף בדחיפות..
תעלי להגהה נוספת, נשמח לעזור.. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הייתי מחליפה את צבע הקישוטים בקצוות לצבע קונטרסטי. (לבן או כסף על כחול, זהב על כחול או סגול וכו'). (גם הקישוטים במרכז וגם העיגולים בצדדים)

• הוסף לסימניות
תודה רבה למי שהשקיע מזמנו ועזר!!ניסתי את כל(!!!) הרעויונות שאמרתם וללא הצלחה....אין זרימה..חלק מהצבעים מצועצעים חלק פשוט לא מתאימים או לא משתלבים ניראלי שהבעיה היא לא זה שחסר צבע אלא התמונה שהיא שחור לבן ונותנת את האפקט על כל הדיסק אני חושבת שאם אני אשנה את התמונה לתמונה אחרת תמונה צבעונית...זה ישנה ויוסיף צבע..אני ינסה ויעלה לפה ותגידו לי מה דעתכם ואם נחוץ באמת לשנות גם את הרקע/אובייקטים....
תודה

• הוסף לסימניות
שינתי תמונה לצבעונית והיא נתנה לי את ההשראה לצבע מסביב...תגידו איזה תוצאה הטובה ביותר ואעליה אני ימשיך לעבוד(עדיין לא סיימתי ויש לשנות עוד הרבה ולשפץ...אבל כלכך שמחתי שסופסוף הוספתי צבע וזה נירא בסדר אז הייתי חייבת להראות!)את שאר השיפורים אני יעשה מוצש....בינתיים תמשיכו לתת את חוות דעתכם כי היא זאת שתרמה והביאה אותי לזה....

קבצים מצורפים

• ל.jpg
    KB 685.1 · צפיות: 18
  • מ.jpg
    KB 710.8 · צפיות: 33
  • כג.jpg
    KB 704.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• דוגמא לדיסק.jpg
    KB 190.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
קליפ תודה על ההשקעה...זה נראה טוב...
בסוף שינתי אתזה לסגנון אחר כי הרבה העירו על הקטע שצריך להוסיף צבע...אני ישמח לשמוע את חוות דעתך

• הוסף לסימניות
הצבע...

• הוסף לסימניות
חסר צבע לדעתי

• הוסף לסימניות
תנסי לצרוב את הרבי מהתמונה בצורה מדויקת.

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול האם יש צורך לדחוף את התמונה של הרבי לכל מקום?
וכן האם לא לכתוב רשימת הניגונים או ניגוני חב"ד ? זה לא נראה לי שירים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה