אשמח רעיונות שיעור פתיחה לתחילת שנה בהוראה מתקנת

• פותח הנושא GEFEN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם יש למישהו אשמח לקבל
תודה מראש...

• הוסף לסימניות
בית ספר של קרוב, כיתות נמוכות (א-ג) אבל גם לכיתות גבוהות יותר אני אשמח כי יתכן שבהמשך השנה אני אוציא תלמידות מכל הכיתות
למקצועות קריאה, חשבון שפה

• הוסף לסימניות
לקחת משחקים קיימים מגניבים ולשלב בהם שאלות הכרות.
למשל - יש לקנות בחנויות חד"פ בקבוקים שקופים בצורה של באולינג, לשים בכל אחד פתק שאלה ובכל פעם שבקבוק נופל עונים על השאלה. או סולמות וחבלים שבכל סולם מרימים קלף שאלה ובכל נחש משימה. או אם את רוצה משהו שיותר ידליק אז משחק הזיכרון עם כוסות חד"פ קרטון שמתחתיהם מתחבאים ג'לים וכו' ובל פעם שיש סט עונים על שאלת הכרות, או בלי השאלות...
עם את רוצה עוד כיוונים, בשמחה - רק תפרטי....

• הוסף לסימניות
אהבתי ממש את הרעיון של הבאולינג, אבל אני גרה בצפון ואין לי באזור חנות ח"פ, ואני צריכה את זה ליום ראשון או שני....
יש לך עוד רעיונות בסגנון?
אני גם אשמח לרעיונות לשאלות (ואולי גם משימות) הכרות מעניינות (לא כמה אחים יש לך וכו')
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בבקשה
כמובן ששאלות שאינן מתאימות אפשר להוריד

קבצים מצורפים

• אני - דף היכרות לתחילת שנה - שירי כרמון.pdf
    KB 399.8 · צפיות: 14
  • היגדים לקוביית היכרות.pdf
    KB 215.4 · צפיות: 15
  • כרטיסיות שיח - שירי כרמון.pdf
    KB 317 · צפיות: 16
  • כרטיסיות שיח לפתיחת יום-אסנת סבח.pdf
    KB 236.8 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה