כללי אשמח שתחוו דעת על המודעה

• הוסף לסימניות
מודעה הירט-03.jpg

הלוגו גם קשור אלי, אשמח לשמוע אם הוא מתאים

• הוסף לסימניות
המודעה משגעת.

(ממש בקטנה-
הטקסט במרכז המודעה,
על הפתקית האפורה,
אמור להיות מבחינת הקומפוזיציה
הרבה יותר קטן...)

הלוגו גם מאד יפה ומתאים.
אבל אם בא לך לשחק איתו עוד קצת,
תנסי לעשות משהו יותר מעניין עם החיצים.
בינתיים,
זה מזכיר לי קצת קרניים...

• הוסף לסימניות
ממש חמוד..
הלוגו נראה מתאים ,
אהבתי שהחיצים יוצרים וי שזה גם קטע של הצלחה ..לזה התכוונת?

• הוסף לסימניות
ממש חמוד..
הלוגו נראה מתאים ,
אהבתי שהחיצים יוצרים וי שזה גם קטע של הצלחה ..לזה התכוונת?
כן, תודה רבה! אבל לקחתי את ההערה של אילה ושיניתי קצת את החיצים ועדיין זה נראה וי
מעצבת לוגו הכח להצליח-01.png

המודעה משגעת.

(ממש בקטנה-
הטקסט במרכז המודעה,
על הפתקית האפורה,
אמור להיות מבחינת הקומפוזיציה
הרבה יותר קטן...)

הלוגו גם מאד יפה ומתאים.
אבל אם בא לך לשחק איתו עוד קצת,
תנסי לעשות משהו יותר מעניין עם החיצים.
בינתיים,
זה מזכיר לי קצת קרניים...

• הוסף לסימניות
נראה לי שבחלק העליון צריך לעשות הפרדה ושינוי בין:
מוכר לך?
ל- הסדנה הזאת בשבילך,

אני קראתי קודם את החלק השני, וזה היה לי קצת מבולבל. בדר''כ כשזה שאלה ותשובה יש שוני.אולי להגדיל משמעותי את הסדנה הזו...

מתוק מאוד!!!

• הוסף לסימניות
מודעה מאוד יפה ומושכת
תורידי שורה את המילים "ולעשות שינוי"

• הוסף לסימניות
מודעה יפה עלי והצליחי וכמו שכבר אמרו את הטקס שעל הדף מעט להקטין ולחלק אחרת.

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
והצבעים מתאימים!
מודעה שמדברת...

אהבתי את השינוי של הקוים בלוגו. לפני כן זה הציק לי גם...

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
כדאי לתת קצת יותר אויר למעלה
אבל הרעיון מדהים!

• הוסף לסימניות
מדהים. מושך, מדבר, תופס את העין. אהבתי מאד!
מצטרפת להערה על גודל הטקסט בדף הלבן, להקטין פונט ולצמצם מרווחים.(זה יתן גם יותר אויר למעלה) יתכן שאחרי ההקטנה תצטרכי להאריך את הרקע הצבעוני למעלה ולמשוך אותו קצת יותר למטה שלא יתן תחושה של חצי חצי.
ומשהו קטנטן נוסף: המלבנים של 'להורים, מורים, בני זוג ומעסיקים' לא ממורכז, אם כל המודעה ממורכזת גם זה צריך להתמרכז, טיפה למשוך שמאלה את הגוש הזה.

• הוסף לסימניות
מודעה ממש יפה.
עצה לשיפור קטן:
הייתי מנסה להוציא את המלבנים להורים למורים וכו' מהדף הלבן ושמה מתחת בהפרדה מהדף או לחילופין מכניסה אותם לתוך הדף. נדמה לי שזה יראה יותר טוב בעין.
אולי גם במצב הנוכחי זה טוב. במידה ותהפכי אותם להיות גם חלקי דפים.

• הוסף לסימניות
נהניתי מאד מהתגובות
ואכן הקטנתי את הכתב בלבן
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
ממש כיף לקרוא ולהסתכל, מושך וחי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה