בבני ברק הומלץ לי מאד על דר' שפיררמנסה פעם אחרונה----
יש את ד"ר מטס
אנחנו הלכנו אליה עם שן לטיפול שורש מיוחד (אטקס פתוח)
אני לא יודעת אם היא עובדת עם לאומית.
היא היתה ממש מיוחדת עשתה הכל בעדינות ויסודיות.
(הילדה חיכתה כבר לטיפול השני)
ד"ר סומר
הכי מקצועי שיש לטיפולי שורש
ומאוד עדין.
לא יודעת איך הוא לילדים
אני מכירה את דוקטור צביקה רוזנבלום אישית (בתור סייעת שלו)
הוא לא דוקא לילדים אבל מקצועי מאוד ועדיןןןןןןןןן מאוד מאוד
הוא מתחשב במטופל ועושה הפסקות באמצע אם קשה
ובדרך כלל גומר טיפול בפגישה אחת מומלץ בחום!!!
אם את מעונינת אכתוב פרטים
אשמח לפרטיםיש את ד"ר דינה אידליץ לטיפולי שורש לילדים,
אבל אני חושבת שהיא פרטית בלבד
מקבלת בקרן היסוד בירושלים
מגן אברהם 025372362אשמח לפרטים
קופח לאומית משלמים נורא מעט לרופאים ולכן רופא שמוכן לעשות לילד טש שן קבועה, דרך לאומית, יש לכך סיבה-או סטודנט או לא מוצלח או מאוהב בעבודתו.אשמח להמלצות על רופאים מקצועיים שעובדים עם קופ"ח לאומית
אז אין רופאים מקצועיים דרך הקופה?קופח לאומית משלמים נורא מעט לרופאים ולכן רופא שמוכן לעשות לילד טש שן קבועה, דרך לאומית, יש לכך סיבה-או סטודנט או לא מוצלח או מאוהב בעבודתו.
לצערי,אשמח להמלצות על רופאים מקצועיים שעובדים עם קופ"ח לאומית
שן קבועה - היא בעז"ה עד 120!מקפיצה שוב, מקווה שבפעם האחרונה---
בגלל שזה טיפול מורכב יותר לא רוצה להסתמך על סטאזרים למיניהם והקופה עצמה לא ידעה להמליץ לי על מישהו מומחה לטיפולי שורש.
אשמח לשמוע על מישהו מקצועי בתחום שעובד דרך קופ"ח לאומית.
(והאם ניתן לסמוך עליהם או ששווה לשלם יותר לפרטי)
תודה מראש
לא מטפלת בילדיםיש את ד"ר דינה אידליץ לטיפולי שורש לילדים,
אבל אני חושבת שהיא פרטית בלבד
מקבלת בקרן היסוד בירושלים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים