אשמח שתענו לי על סקר קצר :) יעזור לי מאוד!

מה לדעתכם הגורם הכי המשמעותי לבעיות משמעת בכיתה? ניתן לבחור 2 תשובות

• חוסר בטחון עצמי (של המורה)

הצבעות: 30 68.2%
  • מורכבות כיתה/כמות התלמידים

הצבעות: 20 45.5%
  • אי הכנה לשיעור/שיעור לא מותאם

הצבעות: 10 22.7%
  • חוסר מוטיבציה ללמידה(מצד המורה)

הצבעות: 6 13.6%
  • חוסר גבולות

הצבעות: 6 13.6%
  • היעדר תגובה אחידה מטעם בית הספר

הצבעות: 5 11.4%
  • רקע משפחתי/בעיות מהבית

הצבעות: 3 6.8%
  • אם יש לכם סיבה אחרת אתם מוזמנים לשתף..(עדיך כמובן שתבחרו אחת מהאופציות)

הצבעות: 0 0.0%

• סה"כ מצביעים
    44
  • הסקר נסגר .
  • הוסף לסימניות
לצוות ההוראה שביננו
וכל מי שקשור להוראה
אשמח שתענו לי על סקר קצר לצורך עבודה
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שעמום של התלמיד/ה מחוסר משמעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לצורך פרויקט UXI אשמח מאוד אם תוכלו לענות לי על סקר קצר מאוד
על פרויקט "אגורה" האתר או האפליקציה, תודה לכל מי שיקדיש עבורי את הזמן.
זה יעזור לי מאוד.

• תודה
Reactions: סיון1 //
3 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה