דרוש מידע אשפוז עם תינוק

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה!
איזה בי"ח קרוב לטלזסטון? או שבלי קשר שלחת אותו לשם?

הייתי בהדסה הר הצופים, ומהיום השלישי הם אישרו לי לצאת בין מנה למנה של אנטיבוטיקה , נסעתי עם מונת הלוך ומונית חזור....
ממליצה לך מאוד להשאיר אותו בטלזסטון, את תרגישי שהוא בידיים טובות!! האחיות שם מדהימות! היו מאוד רגישות למצב....
הבנתי שזה מצוי אצליהם והם יודעים איך לטפל במקרים כאלו!

• הוסף לסימניות
ממה שהומלץ לי מבחינה מקצועית זה בבי"ח שיבא - תל השומר
יש שם מלונית יולדות אבל אין להם אישור להכניס תינוק שיצא מביה"ח , ז"א - אפשר רק עד גיל שבוע, כך שלא רלוונטי מבחינתי.
יש עוד בית החלמה קרוב לביה"ח הזה?
או שהאופציה היחידה היא אם וילד? (לא מכירה עוד..)
עדיין זה מרחק אם אני ירצה לצאת לתינוק או משהו , מקווה שאוכל בכלל.. אבל מעדיפה משהו קרוב יותר.
כמו"כ אשמח למידע איפה בעלי יוכל לישון בימים האלה סמוך לבי"הח , אם יש למישהי מושג (או אצל מי מבררים)
אולי גם שם יש מלונית כמו ברמב"ם? :)

ושוב תודה לכולם !

• הוסף לסימניות
יש בבני ברק בית החלמה אם וילד

• הוסף לסימניות
בשיבא יש את המלונית של רחשי לב.
בדרך כלל רק לחולים אונקולוגיים - לילדים והוריהם,
אבל לפעמים אפשר להכנס..

ויש גם את מלון אפרופו. לא יקר מאד.

• הוסף לסימניות
אכן אין על טלזסטון. העובדות שמות פתק על העריסה : "אמא שלי לא פה, פנקו אותי!":)
אבל שימי לב- הם לא מקבלים בשום אופן תינוק מעל גיל חודש!!
מצטרפת להמלצה על הדסה ביבי- 5 דקות מבית חולים, אפשרות גישה גם על כיסא גלגלים, חדר ואוכל מפנק לבעל ותינוקיה מקסימה (לא כמו טלזסטון) לביבי.

בהצלחה ורפו"ש!!

• הוסף לסימניות
מה עם התינוקיה בבית החלמה בעין כרם?
שם זה בנין מבודד [איכשהו] מבית החולים. אולי יסכימו לקבל אותו שם ואת תתאשפזי שם?

• הוסף לסימניות
לי עלה 50.
נראה לי ש500 זה טעות.
(זה עולה פחות מאשר שהאמא גם מגיעה...)

• הוסף לסימניות
אחותי ילדה לפני חודש בשערי צדק
אחרי שבוע בערך חזרה לשם
החזירו את התינוק לתינוקייה ואותה ליולדות!

מאוד מאוד מוזר.
אני הייתי לפני חודש ב"פינוקית", ואישה שלא הגיעה לשם ישירות ממחלקת יולדות אלא חזרה אחרי יומיים, לא יכלה לשים את התינוק בתינוקיה, כי משרד הבריאות לא נותן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה