דרוש מידע אשרי העם- עזרה

מצב
הנושא נעול.
אני משמ אשמח לעוד...
כתבו פה מלא מדהימים
אבל אני צריכה עוד די הרבה...
תודה!
אפילו סיטואציות שראיתם ואמרתם איזה חמודים:)

בליל יום כיפור בבית הכנסת שהתפללתי בו ,הייתה אישה עם פעוטה כבת שנתיים פלוס מינוס .
ובאמצע שאמרו אבינו מלכנו היא התחילה למלמל כל הזמן אמן,אמן ,אמן .
וזה היה כ"כ מתוק ,אשרי העם שזה מה שהם מלמדים את הפעוטות במקום שירים ודקלומים חסרי
משמעות.

איזה אשכול מרגש!!!
תודה למי שפתח!
בלת"ק חלקי- באווירת הימים....
מיד אחרי יום כיפור כולם רצים לאבות ובנים ולבנות סוכה.
אינסוף מכירות של ד' מינים, וכולם עוזרים אחד לשני בשמחה לבחור את המהודר ביותר.
והמון מכירות ששמים לידם רק קופה בלי מוכר, וסומכים על הציבור שישלם. ובאמת כולם משלמים!!

נערך לאחרונה ב:
בליל יום כיפור בבית הכנסת שהתפללתי בו ,הייתה אישה עם פעוטה כבת שנתיים פלוס מינוס .
וזה היה כ"כ מתוק ,אשרי העם שזה מה שהם מלמדים את הפעוטות במקום שירים ודקלומים חסרי
משמעות.
גם לי עלה דומה-

ביום כיפור ראיתי ילדה קטנטונת שמגיעה עם סופר ביטחון עצמי, המחזור כבר פתוח איפה שאוחזים והיא מסתכלת מהגובה הנמוך שלה לאמהות הגבוהות- עכשיו מה אומרים? ומשתחווה מתי שכולם... ועם האצבע עוקבת ושואלת כל כמה שורות איפה אוחזים...זה היה מתוקק!!

ועל זה הדרך- אני חושבת שרק בציבור שלנו יהיו בטוחים לשלוח ילד קטן-גם בגיל 7 לחנות עם רשימה והוא יודע בדיוק מה לקנות ולמשנת עם עגלה יותר גבוהה ממנו...

"השבת אבידה ... יכול לקבלו על פי סימנים" אפילו כשאין שם או טלפון

במקומות אחרים לצערנו המוצא לא חושב על להכריז ולהחזיר והמאבד לא חולם למצוא ושיחזירו לו

שמעתי מאחות שבאה מהעבר השני,
ששמה לב שאצלנו יש רצון חזק 'לתקן את כל הדרוש תיקון' אצל הילדים עד גג לגיל 18:
יישור שיניים, תרפיות, טיפולים רגשיים וכד'
בעוד שבמגזר הכללי הרבה אומרים שיטפל בעצמו כשיגדל,
ובכל אופן אין את הדד ליין הזה של גיל השידוכים.

שאצלנו הברכה 'שיהיה בריא' היא לא ממש רק ברכה...

לשאול שאלת רב על דיני ממונות, שהספק נפגע אפילו לא יודע מהם.

כתבו כאן כבר כמה פעמים על המכירות חסד,
אבל זה באמת דבר מרגש כל פעם מחדש.

אשרי העם!

נערך לאחרונה ב:
לא כולם.. ממש לא. יש אצלם שממש משקיעים ויש כאלה אצלנו שממש לא מעניין אותם מראה חיצוני.

היה עכשיו סיפור אצל הרב יגאל כהן באחת ההרצאות הגיעה ילדה בת 7 עם אמא שלה ובאמצע ההרצאה היא שאלה: כבוד הרב אני יכולה לשאול שאלה לפעמים אני אצל אמא בשבת ולפעמים אני אצל אבא, אצל אמא אני שומרת שבת ואצל אבא לא, ה’ יסלח לי על זה?
הרב פרץ בבכי עם כל הנוכחים

נערך לאחרונה ב:
שמעתי מאחות שבאה מהעבר השני,
ובכל אופן אין את הדד ליין הזה של גיל השידוכים.

שאצלנו הברכה 'שיהיה בריא' היא לא ממש רק ברכה...

לשאול שאלת רב על דיני ממונות, שהספק נפגע אפילו לא יודע מהם.

כתבו כאן כבר כמה פעמים על המכירות חסד,
אבל זה באמת דבר מרגש כל פעם מחדש.

אשרי העם!
כי אצלנו בגיל 20 איים לא לפני הוא בשידוכים.
אצלם 25 אני חושב על זה....

משמעות.
ממש מותק,
אבל מפריע לכל המתפללות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה