שיתוף אשת חיל - זהירות סחרחורת

• הוסף לסימניות
פרויקט מרגש שביצענו עבור לקוח שביקש לעצב את הנוסח "אשת חיל" בצורה ייחודית ושונה.
עותק של Circle Slate Template.png

בתמונה זו ההדמיה
במציאות זה אכן הודפס על אבן בזלת עגולה ויצא יותר יפה מההדמיה

מה דעתכם? נשמח לשמוע תובנות ותגובות!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לראות חלק מזה? מענין אותי לראות את החומר
כמובן חלק בלי תמונה אישית

• הוסף לסימניות
אפשר לראות חלק מזה? מענין אותי לראות את החומר
כמובן חלק בלי תמונה אישית
החומר הוא אבן בזלת שחורה בעובי ס''מ
הקצוות לא סימטריות מה שנותן מראה יוקרתי
ההדפסה היא על ידי כבישה בחום גבוה וזה מעביר את הצבע לאבן ולא דוהה שנים ארוכות.
המוצר לא שביר.
אני אשים פה קישור לפרוייקט נוסף שעשינו עם הבן הזאת ושם יש תמונות אמיתיות מכמה זוויות
מקווה שזה יעזור להבין ולהתרשם.

• הוסף לסימניות
החומר הוא אבן בזלת שחורה בעובי ס''מ
הקצוות לא סימטריות מה שנותן מראה יוקרתי
ההדפסה היא על ידי כבישה בחום גבוה וזה מעביר את הצבע לאבן ולא דוהה שנים ארוכות.
המוצר לא שביר.
אני אשים פה קישור לפרוייקט נוסף שעשינו עם הבן הזאת ושם יש תמונות אמיתיות מכמה זוויות
מקווה שזה יעזור להבין ולהתרשם.
נראה מרשים ממש
מה הסדר גודל של כזה דבר?
בבודדים
ובכמות של מאה בערך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מיוחד מדהים ומעורר השראה.

אפשר לדעת מה שם הפונט שהשתמשתם ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מתנה שכיף לקבל!
יצא מיוחד מאד!
לפעמים דרישות של לקוחות "נותנים רעיונות"
עשיר, מכובד ואומנותי
מדהים!

• הוסף לסימניות
מהממם ממש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה