דרוש מידע אש בנהרות האיזמרגד - מיה קינן

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם התקבל מידע על הספר אש בנהרות האיזמרגד - האם יש דרך כלשהי להשיג אותו, או את הספר "אין הזדמנות שניה" שגם לא יצא עדיין לאור רק התפרסם בהמשכים בעבר

• הוסף לסימניות
כמה שבלוני - גם אני אשמח לדעת
אשמח גם לדעת.
אשמח לדעת האם התקבל מידע על הספר אש בנהרות האיזמרגד
מיה קינן ענתה לי במייל
אמרה שהוא לא יצא כספר.
לא קיבלתי תגובה אם יש דרך אחרת להשיג את החור לקריאה, ולכן - שבלוני פלוס +:
אשמח לדעת אם יש לדרך להשיג את הסיפור, אולי מהמגזין וכו...

• הוסף לסימניות
מיה קינן ענתה לי במייל
אמרה שהוא לא יצא כספר.
לא קיבלתי תגובה אם יש דרך אחרת להשיג את החור לקריאה, ולכן - שבלוני פלוס +:
אשמח לדעת אם יש לדרך להשיג את הסיפור, אולי מהמגזין וכו...

על מה הוא נכתב?
מה פספסנו?

• הוסף לסימניות
ליצור קשר עם עורכת קטיפה יעזור?
וואו מקווה שכן - תוכלי לעשות זאת?
על מה הוא נכתב?
מה פספסנו?
זהו אין לי ממש מושג - לכן מחפשת אותו.
קראתי אולי 3 פרקים וזה היה מזמן, כן זוכרת בחור בשם ראובן או שמעון או משו דומה שעלה באיזה הר עם ציוד כבד והיה בדרך לאינדיאנים או משו דומה
זוכרת שהסעיר אותי לדעת עוד, ובטוחה שהיה גם איזה מסר כיפי לאורך הספר

• הוסף לסימניות
שלחתי מייל לרוחמה פז.
כשאקבל תשובה אעדכן.
אבל נראה לי יעיל יותר לבקש ממיה קינן בעצמה, אחרי הכל הוא שייך לה.

• הוסף לסימניות
אם זכור לי נכון הוא נגמר בצורה די פתאומית.
זה היה נראה שהיה איזה שהוא אילוץ או משהו ותוך 3 4 פרקים היא סיימה את הסיפור...
(בצורה קצת מוקצנת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה