שיתוף - לביקורת אש, עשן ובלבול

• הוסף לסימניות
ואם-
תבער האש
הרחק
קוראת
לגעת,
לקרב

ואם-
תרד היא
במזבח
ולהבות
יאכלו
הקרבן

ואם-
ילחש לך
הקול
ותמשכי
בחבלי
הקסמים

ואם-
כשעדיו
תגיעי
והנה הוא-
הבעל

האם-
תרוצי הרחק
בורחת
מאש
השקר

האם-
על מזבחו
הקר
תתרפקי
ואהבתך
תבוא אליו
לוחשת

"כי מנסה ד' אלוקיכם אתכם לדעת הישכם אוהבים את ד' אלוקיכם..."

• הוסף לסימניות
יפה ומעביר את המסר.

רק שאלה, לא כדאי להאריך את השורות? קצת מרגיז שכל מילה לבדה.
לדוגמא, במקום:
ואם-
תבער האש
הרחק
קוראת
לגעת,
לקרב
אולי כך:
ואם-
תבער האש, הרחק,
קוראת לגעת,
לקרב.

• הוסף לסימניות
רק שאלה, לא כדאי להאריך את השורות? קצת מרגיז שכל מילה לבדה.
יכול להיות שעדיף ככה, זה יותר ענין של סוגי שירים ונראה לי שהשורות הארוכות יותר מזמינות חרוזים
בכל מקרה אני אשמח לשמוע עוד דעות בנושא:)

• הוסף לסימניות
יכול להיות שעדיף ככה, זה יותר ענין של סוגי שירים ונראה לי שהשורות הארוכות יותר מזמינות חרוזים
בכל מקרה אני אשמח לשמוע עוד דעות בנושא:)
לדעתי הארכת השורות תוסיף לשיר יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה