קריאטיב אתגר: אם הייתם אחראים על היח"צ\סושיאל של בירה קורונה...

• הוסף לסימניות
אפקט הנגיף? ירידה משמעותית באחוזי מכירת בירה קורונה
האם מותג הבירה המקסיקני 'קורונה' נפגע כתוצאה מהתפרצות נגיף ה'קורונה'? הנתונים מצביעים על ירידה משמעותית באחוזי מכירת הבירה הפופולרית בשבועות האחרונים, אך החברה טוענת כי אין לכך כל קשר לנגיף
מכאן
לפי הנתונים שפאבל ישראלסקי שולח בירה קורונה עלו בלמעלה מ 3000% בחיפושים שזה אומר שיש הרבה אנשים שמקשרים את הבירה עם הנגיף

• הוסף לסימניות
לפי הנתונים שפאבל ישראלסקי שולח בירה קורונה עלו בלמעלה מ 3000% בחיפושים שזה אומר שיש הרבה אנשים שמקשרים את הבירה עם הנגיף

הנה הגרף נכון להרגע:
נתון חיפוש בכל העולם ב-30 הימים האחרונים.
Corona Beer

Screenshot_2020-02-07-01-59-43.jpeg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סיטואציה שעלולה להוצר כתוצאה מהשמות הדומים .
השבוע הייתי במסעדה שאלתי בתמימות "יש לכם בירה קורונה "?
טוב אני מחכה ...פתאום מתקרב אלי הטבח הסיני-
לא יחסתי לכך חשיבות .ואז הוא משתעל לי חזק באוזן .

אגב סתם טוענים שהסינים צרי עין
תראו איך הם פרגנו את הנגיף לכל העולם .

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה הוכח: נתוני המכירות של בירה קורונה בירידה מתמדת בחודש האחרון.

תלמידי מגמת ניהול עסקי של מקיף י', כמתמחים לשיווק ופרסום וגם בשביל הספורט, החליטו לייצר מודעות פרסום לבירה קורונה בהתייחסות לנגיף.

מה דעתכם?
1582535580519.png
1582535589767.png
1582535599410.png

• הוסף לסימניות
זה הוכח: נתוני המכירות של בירה קורונה בירידה מתמדת בחודש האחרון.

תלמידי מגמת ניהול עסקי של מקיף י', כמתמחים לשיווק ופרסום וגם בשביל הספורט, החליטו לייצר מודעות פרסום לבירה קורונה בהתייחסות לנגיף.

מה דעתכם?
צפה בקובץ המצורף 611441צפה בקובץ המצורף 611442צפה בקובץ המצורף 611443
הראשון והשלישי טובים.
אבל זה 'הרע במיעוטו'...
צר לי לאכזב, אבל הסיכוי שלהם קלוש מאד...

לדעתי, מה שצריכים עכשיו, זה זה לפרסם מכירתית ובמאסות!
מבצעים! הנחות! קנה קבל! 1+2!
להשקיע בחלוקת דוגמיות באירועים גדולים, להמון עם.
הם חייבים לעבור את הגל ולשרוד עד כמה שאפשר.
אחרי המשבר, יפרסמו שוב תדמיתית וינסו לתקן את הנזק.

• הוסף לסימניות
באיטליה מת בכל 7 דקות אדם מקורונה
באיטליה מת בכל 7 דקות אדם מקורונה
אנחנו בזמן הזה מוכרים עוד שברולט :p

''בכל 7 שניות נמכרת שברולט בעולם'';)

• הוסף לסימניות
הרעיון שלי:
שהמסר יבטא את ההתגברות על הרתיעה הטבעית מהדמיון בין המושגים
התועלת לצרכן:
תחושת גבורה
הקופי:
תהיה גבר...
הויזואל:
אני פחות טובה... אבל אולי פשוט גבר שותה בירה קורונה?

• הוסף לסימניות
מאיגרא רמא לבירה עמיקתא?!

הסוף לקורונה (הבירה, לא הנגיף): חברת "Modelo" המקסיקנית המייצרת את בירה Corona הפופולרית, הודיעה היום (שישי) שתפסיק לייצר את המשקה החל מיום ראשון הקרוב – ולא בגלל ששם הבירה זהה לשם הנגיף שמשבית את העולם.

בהודעה מטעם החברה מסרו כי עקב כך שייצור המשקה אינו נחשב עבודה הכרחית וחיונית בזמן המגפה, אין טעם להמשיך ולייצרו – זאת לפחות עד לתום המשבר העולמי שנוצר כתוצאה מהתפשטות וירוס הקורונה בכל רחבי הגלובוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה