אתגר אנונימי...

• הוסף לסימניות
אם קצת תעקוב אחרי נושא הלייקים ואשכולות שנמחקים באיש את רעהו
תראה ואולי גם תבין.

• הוסף לסימניות
הדיון פה מתוק משעשע ומעלה חיוך...טנקס.
האתגר מיועד לכל צלם וצלמת כמובן.
כל מי שכתבה באשכול ההכרות שהיא רוצה אנונימי , האתגר בשבילך מהרי לשלוח תמונה.

• הוסף לסימניות
חחח..
סורי, אבל הדיון פה הצחיק אותי..
לחני לא חסר לייקים משל עצמה! הכל טוב.

• הוסף לסימניות
אם לא רוצים לנחש אז זה גם לא אתגר.
לדעתי זה חלק מהחוויה...
אה, אוקיי. אתגר ניחוש. סורי, לא אחזתי. (הראש שלי קצת לא במקום...:rolleyes:;))
מזה בא לי אתגר צילום, כזה כמו שהיה פעם. רציני. מה אומרים?

• הוסף לסימניות
אה, אוקיי. אתגר ניחוש. סורי, לא אחזתי. (הראש שלי קצת לא במקום...:rolleyes:;))
מזה בא לי אתגר צילום, כזה כמו שהיה פעם. רציני. מה אומרים?
לא נראה לי שהתכוונו לאתגר ניחוש, הרעיון הוא שאם התמונה אנונימית התגובות יותר אוביקטביות
ועל הדרך אפשר גם לנחש מי צילם את התמונה

• הוסף לסימניות
הלווו
תרגיעו מהלייקים
מציעים לכם חוות דעת מקצועית, קטילה לתמונות
סוף סוף זזים ענינים בפורום מלבד אשכולות עמוסי מחמאות לעיפה
את מי הלייקים מענינים בכלל?!?!!?

• הוסף לסימניות
אחרי שהלייקים יאגרו ,
תערך מכירה חד פעמית % 10 הנחה ..הזדמנות נדירה,פרטים יבואו.
חחחחחח...:D
שמתי לב לאחרונה שאת חזקה גם בכתיבה...חחחחח
רק 10%?! חחח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה