אתגר אתגר דו שבועי - דואר חוזר

• הוסף לסימניות
יונת דואר, שדר מס' 402.
נמען: חסן.
מוען: ע.ח.

חסן, יא חביבי.
בזכות הנביא מוחמד, בשם קדושי מכה העולים לרגל.
הצל אותי ממרומים, התפלל בעדי.

כותב בדם,
חמינאי

מכתב חרוך מקופל.
נופל מהשמים.
כיתוב: ש'.

חמינאי, מה אומר? מה המצב באיראן?
העוף ששלחת נראה מאוד טעים. ממש מגרה, שמתי עכשיו על המנגל.
הוא מתבשל כעת בחום של 400, נצלה היטב. מקורמל ומתובל ומשחים כראוי.
הריח דוקא לא משהו, כנראה הפחמים עושים ת'עבודה חזק מדי.
אני גם חייב להתחיל להקפיד יותר לשים מרווח בין הבשרים, הכמות כאן גדלה כל יום.
בסוף, יש מספיק מקום על האש.
סידרתי את כל החבר'ה -
סינאוור, דף, סאלח, פואד... כולם.

מצפה בקרוב,
השטן.

• הוסף לסימניות
טוב, כשכתבתי שאני מחכה לתיבה מתפקעת לא חשבתי שתקחו אותי ברצינות... ;)

היה מרתק ומדהים לקרוא 40 מכתבים (של 20 משתתפים) שכל אחד מהם מיוחד מחברו.
לקחתם את האתגר לכיוונים כל כך מפתיעים, מבריקים, מקוריים ויוצאים מהקופסא! (או מהמעטפה :) )
לייקתי לכולם בלייק הסטנדרטי רק כדי להישאר בעמדה ניטרלית ולהימנע משיפוט מקדים, אבל בהחלט היו יצירות רבות שדרשו "צוחק" או "וואו" גדול . יצירות מושקעות ומעוררות התפעלות ממש.

לא עשיתם לי חיים קלים : (

אז לאחר התלבטות לא קצרה ולא קלה קבלו את:

@פסק-זמן במקום השלישי
עם קוטביות סגנונית משעשעת במיוחד! כתיבה מעולה שמאפיינת בדיוק מושלם כל אחד מהמוענים המוכרים לנו כל כך...

@RIVKA W במקום השני
עם מכתבים שהם 'בום' ישר לתוך הלב. הראשון מלא רגש, צובט ונוגע עמוק, והמכתב החוזר מצליח ברשמיות יבשה לטלטל את הלב עוד יותר מקודמו. פשוט מיוחד.

ובמקום הראשון @חוה אייזן
עם רעיון מקורי במיוחד, וקוטביות מושלמת בין הכתיבה האנושית היפהפייה, העשירה בדימויים, ברגש, ובעיקר בלב פועם המסרב להיכנע להשתלטות הבינתית הבלתי אנושית – לבין התשובה הרובוטית המתוכנתת וחסרת הנשמה.

תודה לכולכם על ההשתתפות.

@חוה אייזן , מחכים לאתגר הבא!

• הוסף לסימניות
@צביה ר. תודה רבה!!
היה אתגר יפהפה
עשיר בתוכן ומרתק
עקבתי אחרי העבודות של כולם
והיה מדהים לקרוא!
אם ירצה השם אחרי שבת אעלה את האתגר הבא
תודה לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה