- הוסף לסימניות
יש לי זמן עדיין להשתתף באתגר?
או שהרצון נמוג עם העומס??
בטח יש.יש לי זמן עדיין להשתתף באתגר?
בטח!!!יש לי זמן עדיין להשתתף באתגר?
לא נשאר
מצחיקה,לא נשאר![]()
איזה סוכר?8. מפזרים את הסוכר מעל הקציצות ,מכסים ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
איזה סוכר שתרציאיזה סוכר?
המתכון נראה מצוין.
תודה.איזה סוכר שתרצי
תודה. כיף לראותך פה.
תודה.
התכוונתי, לא כתבת אותו ברכיבים, אז חשבתי שמדובר בטעות.
תכתבי סוכר ללא ה' הידיעה.
אז - כמה סוכר בעצם?
הולכת לתקן.
תודה על ההפניה.
ערכתי.אז - כמה סוכר בעצם?
והזנגביל - אפשר טרי?
זה מתכון מורכב שדורש הרבה הכנה.
אפשר גם הזדמנות אחרת, בלי קשר לאתגר.אם היתה לי אפשרות לצלם הייתי מצלמת הדגמה של הפרדת גלדים יפה ופרקטית.
לפני הכל אני חייבת להגיד שפשוט לקחת אותנו במנה הזו להרפתקה קולינרית יפה ומסקרנת.וזה המתכון שלי (מתכון של בעלי) לכבוד שבת קודש!
הקדמה קצרה: מנה עם טעמים מעניינים ופחות חזקים, השתמשנו בסלמון טרי כמובן והיות שאנו עדיין זוג צעיר הכמויות כאן הם בהתאם...
השתמשנו בכוס חד פעמית רגילה
סלמון עם מנגולד ופטריות
החומרים:
לדג:
2 פרוסות דג סלמון טרי
לרוטב:
1/3 כוס שמן
2/3 כוס יין לבן יבש (זה מה שהיה, מאמינה שיהיה טוב גם עם חצי יבש)
1/2 כפית מלח דק
1 כפית דבש
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מעט יותר מקמצוץ קינמון
מעט יותר מקמצוץ ג'ינג'ר טחון
2 שיני שום כתושות
לפטריות:
1 פטריית פורטובלו (מתאים בערך ל2-3 פטריות שמפיניון)
1 בצל בינוני
2 הקלחים הלבנים מעלי המנגולד
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות
מערבבים היטב את חומרי הרוטב ושורים את הדג בתוכו
פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומטגנים קלות, פורסים את הפטריה ומוסיפים לבצל, מפרידים את החלק הלבן שבעלי המנגולד קוצצים לפרוסות ומוסיפים לבצל והפטריות, מטגנים עד להשחמה נאה.
מניחים בתבנית קטנה מרופדת בנייר אפיה את שני עלי המנגולד, מעליהם את הדגים ולצידם וקצת מעליהם את הפטריות המטוגנות, יוצקים מעל את הרוטב ומכניסים לתנור מכוסה למשך 20-25 דקות. בתאבון.
יוצא טעים! בהצלחה!
צפה בקובץ המצורף 594536
תודה רבהלפני הכל אני חייבת להגיד שפשוט לקחת אותנו במנה הזו להרפתקה קולינרית יפה ומסקרנת.
כי אלו תבלינים שאני בד"כ לא משדכת לסלמון ודווקא משום כך זה מעורר חשק להתפרע ולנסות.
לא וויתרת גם על שחקני משנה קלאסיים יותר כמו מנגולד ופטריות וזה משדרג עוד יותר.
המתכון ברור ומדויק. אין ספק שיש לך יד במטבח והבנה עמוקה של חמרי גלם ותהליכים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //