דיון אתגר דו שבועי- שרשרת אירועים

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! ממש אהבתי את הנושא.
זה מדגיש את המשמעות הנוספת שיש לכל מעשה שלנו - ההשפעה על הזולת שהוא יוצר.
תודה רבה על בחירת הנושא.

• הוסף לסימניות
@דודה סיפור ממש יפה ומלא במסרים. נהניתי מהשתלשלות הארועים.
הכתיבה הקולחת והמשובחת מאפילה על האורך.
ובכל זאת- אם כן היית רוצה לקצר, נראה לי שאולי אפשר להוריד מהתיאורים בפסקאות הראשונות. לתת לקורא להבין ולהרגיש את אהבת התורה הבוערת בליבו של נחום, בפחות מילים. רק הצעה. גם כך הסיפור מיוחד.

• הוסף לסימניות
העליתי עכשיו קטע. יצא ארוךךךךךךךךךך.
לא למדתי עדיין את אומנות הקיצור:(.
אשמח עם כל מי שיסכים להקדיש מזמנו לקרוא את הקטע ולהגיב.
תודה!
אהבתי מאוד את השתלשלות האירועים.
כתוב טוב ומעניין!!

אתגר מעניין
קצת מזכיר לי את שרשרת משלוחי המנות...
האמת שזה עלה לי גם.
למי זה לא קרה?:sne:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אכן, כדאי שהאתגר יינעץ.
בלי קשר לכך, נראה לי שטוב יהיה להנהיג שמי שמעלה אתגר חדש, יוסיף קישור אליו באתגר הקודם.
זה יקל מאוד על מציאת האתגרים.

• הוסף לסימניות
קודם כל האתגר עדיין לא נעוץ, וחבל. זה כנראה הסיבה למה אני רק השניה שהעליתי קטע.
וגם- העליתי קטע, אחרי כמה אתגרים שלא השתתפי. אשמח לתגובות, הארות והערות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כבר 3 (y)
אשמח להארות וביקורת על הקטע :geek:
היה ממש מורכב לכתוב..
קודם כל הוא סוף סוף נעוץ. תודה רבה למנהלים.
לגבי הקטע- ממש אהבתי. מצד אחד את מביאה את אחד הסיפרי שרשרת הכי קלאסים, מצד שני את מביאה את זה בצורה מקורית יותר ומעניינת.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מכיוון שכרגע יש לי ולכל משתתפי האתגר 75% סיכוי לזכות באחד המקומות ו25% לזכות במקום ראשון- מה שנראה לי מעולם לא קרה יום לפני סגירת האתגר! אני מקפיצה את הנספח- קדימה, חברה- תתעוררו!

• הוסף לסימניות
מכיוון שכרגע יש לי ולכל משתתפי האתגר 75% סיכוי לזכות באחד המקומות ו25% לזכות במקום ראשון- מה שנראה לי מעולם לא קרה יום לפני סגירת האתגר! אני מקפיצה את הנספח- קדימה, חברה- תתעוררו!
צודקת לגמרי.
או שכולם פה נרדמו, או שהאתגר קשה מדי... מה קורה חבר'ה? יש לכם יום אחרון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

מכירים את הסיפור הידוע (שגם הוזכר לאחרונה כאן בקהילה) על החיוך שהתגלגל?
הרעיון הטכני של הסיפור הוא מעגל שמתחיל בדמות אחת, עובר הלאה לדמות אחרת, ובסופו של דבר מסתיים בדמות הראשונה.
כאן באתגר תצטרכו לבנות סיפור דומה, רק ברמה אחת מעל.
המקרים בסיפור אינם אותו הדבר כמו חיוך או מחמאה, אלא מקרים שונים שנגרמים אחד על ידי השני.
לדוגמא:
-ילד נותן לאחות רעיון למשחק חברתי.
-במהלך המשחק החברתי ילדה אחרת מקבלת כדור.
-הילדה נותנת את כדור לאח שלה הקטן.
-האח משחק עם הכדור והוא נתקע לו בעץ.
-אח שלהם הגדול מוריד את הכדור ומוצא עפיפון, הם מחפשים למי הוא שייך.
-הילד הראשון (זה שנתן את הרעיון לאחותו) מקבל את העפיפון שנתקע לו על העץ.

כמובן שמדובר במקרה פשוט ברמה נמוכה יחסית, אבל זהו העיקרון של האתגר- שרשרת אירועים.

המקרים יכולים להיות עצובים, קומיים, מלאי מוסר או מפחידים(רק לא משעממים!), הבחירה בידיכם.
אין הגבלת מילים, כיוון שקשה לעשות את זה קצר. עדיף מעל 200 מילה. בהצלחה!
האתגר יינעל, בעזרת ה', ביום רביעי כ"ד אלול.

לנספח

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה