אהבתי מאוד את השתלשלות האירועים.העליתי עכשיו קטע. יצא ארוךךךךךךךךךך.
לא למדתי עדיין את אומנות הקיצור.
אשמח עם כל מי שיסכים להקדיש מזמנו לקרוא את הקטע ולהגיב.
תודה!
האמת שזה עלה לי גם.אתגר מעניין
קצת מזכיר לי את שרשרת משלוחי המנות...
למה לא נועצים מייד? לקח לי זמן למצוא את זה!@מ. י. פרצמן @ניהול קהילת כתיבה אולי כדאי לנעוץ..
נכון, באמת כדאי שינעצו.למה לא נועצים מייד? לקח לי זמן למצוא את זה!
כבר 3@מ. י. פרצמן @ניהול קהילת כתיבה מה יהיה? נראה לי עוד לא היה אתגר ששבוע אחרי פתיחתו יש בו רק 2 קטעים! זה כנראה בגלל שהוא לא נעוץ. נא לנעוץ דחוף!
קודם כל הוא סוף סוף נעוץ. תודה רבה למנהלים.כבר 3
אשמח להארות וביקורת על הקטע
היה ממש מורכב לכתוב..
צודקת לגמרי.מכיוון שכרגע יש לי ולכל משתתפי האתגר 75% סיכוי לזכות באחד המקומות ו25% לזכות במקום ראשון- מה שנראה לי מעולם לא קרה יום לפני סגירת האתגר! אני מקפיצה את הנספח- קדימה, חברה- תתעוררו!
הוא היה מורכב..צודקת לגמרי.
או שכולם פה נרדמו, או שהאתגר קשה מדי... מה קורה חבר'ה? יש לכם יום אחרון!
לא מאוד. סיפור קלאסי הוא סיפור שרשרת. תשימי לב ברוב הסיפורים הקצרים שאת קוראת או כותבת.הוא היה מורכב..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: T;), ifatrosh, אינפרא ועוד 18 משתמשים21 //