שיתוף מקודם אתגר הכסא המוזר - השתתפו ותוכלו לזכות!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש כסאות שמרגישים בהם כמו מלך, ויש כאלה שמסיימים עליהם יום עבודה עם כאבי גב... יש כסאות משרדיים, כסאות יוקרה, כיסאות מתקפלים מהסופר, ואפילו כיסא פלסטיק לבן של שבת בגינה. לכל אחד מאיתנו יש סיפור על הכיסא שלו. סיפורים מצחיקים, סיפורים מוזרים, וגם חלומות על כיסא מושלם.

בואו נדבר על כיסאות, ונשתף!

ספרו לנו עליו. מה הכיסא הכי מוזר או מיוחד שהיה לכם אי פעם?

התשובה המקורית ביותר תזכה את הכותב בכסא מתנה או 30% הנחה לבחירתו.

אז יאללה שתפו אותנו

Gemini_Generated_Image_vgtdbkvgtdbkvgtd.jpg

• הוסף לסימניות
פעם חבר שלי בישיבה שכנע אותי להביא כיסא 'מטורף' כלשונו מקרוב משפחה שלו בצפת לישיבה בירושלים,
סוף סוף נוכל להתפנק באמת...
נסענו עד צפת, חיכינו מעל שעה עד שבעל הכיסא הגיע, פתח, ושיחרר אותנו, לא לפני שהוא מסביר לנו 20 פעמים כמה הכיסא יקר ורק לבחורי ישבות אני משחרר אותו בחינם, הציעו לי עליו 1,000 ש"ח, ועוד ועוד...
הורדנו את הכיסא 3 קומות בזהירות בלי מעלית, בהחלט היה נראה נוח בטירוף ומעור אמיתי.
העמסנו מעל הרכב (השכור) קשרנו בזהירות (כמו בחורי ישיבות) ונסענו.
בעליות של כביש 1 שמענו 'קנאק' קטן, הושטנו יד לתפוס את הכסא, לוודאות שהכל בסדר, אבל היד גיששה באוויר..
הכיסא צנח אחר כבוד לכביש מאחורינו והתפרק לרסיסים.
הסובארו מאחורינו צפרה את נשמתה, והנהג נאלץ לבדוק את עוצמת הבלמים שלו במקרה חירום.
זהו. הלך סדר ב' וג' + 100 ש"ח על הרכב + דמיונות על הכיסא.
אבל יצאנו מורווחים מהחוויה :)

• הוסף לסימניות
פעם פעם בימי נעורי בעת לימודי בישיבה קטנה נכנסתי מאוחר לשיעור בבקיאות ו..... כדי לא להפריע יותר מדי (להוזיז שולחנות וכסאות וכו' ) התישבתי על כיסא כתר שהיה בכניסה לחדר שיעורים וכמו בקריעת ים סוף הכסא פשוט נבקע לשניים באמצע והופה על הרצפה ואני אנא אני בא ..........

• הוסף לסימניות
פעם חבר שלי בישיבה שכנע אותי להביא כיסא 'מטורף' כלשונו מקרוב משפחה שלו בצפת לישיבה בירושלים,
נסענו עד צפת, חיכינו מעל שעה עד שבעל הכיסא הגיע, פתח, ושיחרר אותנו, לא לפני שהוא מסביר לנו 20 פעמים כמה הכיסא יקר ורק לבחורי ישבות אני משחרר אותו בחינם, הציעו לי עליו 1,000 ש"ח, ועוד ועוד...
הורדנו את הכיסא 3 קומות בזהירות בלי מעלית, בהחלט היה נראה נוח בטירוף ומעור אמיתי.
בעליות של כביש 1 שמענו 'קנאק' קטן, הושטנו יד לתפוס את הכסא, לוודאות שהכל בסדר, אבל היד גיששה באוויר..
הסובארו מאחורינו צפרה את נשמתה, והנהג נאלץ לבדוק את עוצמת הבלמים שלו במקרה חירום.
ואולי הסיפור הזה יצ'פר אותך בכסא...

• הוסף לסימניות
בחלומי:

טוב, סיפור כזה משאירים לספוילר. כמובן.

בחלומי:
אני נישא על פלומה אוורירית וצחורה,
עוקב בשלווה סקרנית אחר השחפים הצווחים למרגלותיי.
הם אינם מדביקים את קצב הטיסה.

איבריי הענוגים מתרווחים על כסא מלכותי,
המיוצר אי שם באספמיא הרחוקה, על ידי אמנים ידועי שם.
שילוב חלומי של נוחות מפנקת ופאר מנקר עיניים עצומות.

אני צופה ממרחק בלואי העשרים ואחד מביט בי בקנאה לא מוסתרת.
לא מצליח למחוק את השמחה לאיד מלחיי הוורדרדות.

דמי זורם בעורקיי בחיות מחודשת, ליבי פועם בקצב עליז ורגוע.
כולי ברכה לפרוג ול'אתגר הכסא המוזר'.

אני חוגר חגורה דמיונית, מתכונן לנחיתה באחד מאלף האיים...

התעוררתי.

ספל פלסטיק כחול שוחה בשלולית המים הנקווית משמיכתי.
המעוירר גוהר מעלי וגוער:
מה יהיה איתך, זרח?

חלומות באספמיא!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
פעם הוזמנתי לראיון עבודה, היו שם כמה משרדים ואמרו לי להמתין בחדר של הבוס ושהוא כבר יכנס.
כשהוא נכנס הוא ביקש ממני ברגישות ובנחישות שאעבור לכיסא ממול...
בלי משים [מבנה החדר יחד עם הסיטואציה גרמו לקצת בלבול] זכיתי לשבת על כיסא הבוס....
[ולמי שלא יצליח להתאפק מלשאול, אז מה שקרה בסוף לא היה קשור לכיסא].

• הוסף לסימניות
פעם הגיע תורם אמיד לביקור אצל ראש הישיבה. ראש הישיבה, כדרכו בכבוד, הושיבו על כסא המנהלים המהודר שלו, המצופה בריפוד מחורר.
אלא שראש הישיבה לא שיער נכונה את ממדי התורם. בתוך דקות אחדות התאחדו כל נקבי הריפוד המחורר לכדי חור אחד גדול, אשר ממש "לכד" בתוכו את התורם הנכבד.
כדי לעודד את רוחו, פנה אליו ראש הישיבה ואמר בחיוך:
"כשם שאצל יעקב אבינו כל האבנים התחברו יחד כדי שיניח עליהן את ראשו כך גם כאן, כל נקבי הריפוד התאחדו במהרה לחור אחד גדול, רק כדי שתשב עליהם בכבוד..."

אאל"ט קראתי פעם בעלון שבועי של ר' אלימלך בידרמן

• הוסף לסימניות
היה כסא אחד שבור אצל חמותי
לכן הוא היה יותר נמוך
מאד אהבתי אותו . אולי בגלל שהרגליים שלי יותר קצרות:LOL:
היה מפדח מאד כל שבת מישהו צעק אוי יש לי את הכסא של תהילה....

• הוסף לסימניות
נשמע כמו סצנה של ברדק שיצאה משליטה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
... לכל אחד מאיתנו יש סיפור על הכיסא שלו.... וגם חלומות על כיסא מושלם....

וַיֹּאמֶר כִּי יָד עַל כֵּס יָהּ מִלְחָמָה לַה' בַּעֲמָלֵק מִדֹּר דֹּר. (יז, טז)

וכתב רש"י ז"ל, "כי יד על כס יה", ידו של הקב"ה הורמה לישבע בכסאו, להיות לו מלחמה ואיבה בעמלק עולמית. ומהו "כס" ולא נאמר כסא, ואף השם נחלק לחציו. נשבע הקב"ה שאין שמו שלם ואין כסאו שלם, עד שימחה שמו של עמלק כולו, וכשימחה שמו, יהיה השם שלם והכסא שלם, שנאמר (תהלים ט, ז) האויב תמו חרבות לנצח, זהו עמלק. וגו'...

בימים של מלחמה בעמלקים שבעזה
בימים של כמיהה שישובו כולם הביתה
נתתי מילים לחלום שפועם
הלוואי ונזכה כבר שיתגשם!
(מוזמנים להצטרף לשיר בלחן הנפלא של:
"נישט געדאייגעט אידן" / אברהם פריד)

כִּסֵּא מֻשְׁלָם / מלכה שליסל

חֲלוֹם עַתִּיק חוֹלֵם לוֹ הָעָם.

חֲלוֹם מָתוֹק. פּוֹעֵם בְּלֵב כֻּלָּם.

תְּפִלּוֹת אֵינְסְפוֹר וּדְמָעוֹת,

שַׁעֲרֵי שָׁמַיִם הֵן בּוֹקְעוֹת,

גַּעְגּוּעִים לַמִּקְדָּשׁ שֶׁחָרַב וְאָב שֶׁגָּלָה - - -

עָבַרְנוּ פְּרָעוֹת, תָּכְפוּ גַּם צָרוֹת

עֲמָלֵקִים קָמוּ עָלֵינוּ, אִיְּמוּ לְכַלּוֹת........

וְאַלְפֵי שָׁנִים, דּוֹרוֹת דּוֹרוֹת

מֵאָז בָּבֶל, עַל נְהָרוֹת

לֹא שָׁכַחְנוּ הַבְטָחָה

קֶרֶן אוֹר בַּחֲשֵׁכָה

יוֹם יָבוֹא וְנִהְיֶה אָז

כְּחוֹלְמִים

תִּכְלֶה רִשְׁעָה וְגַם זָדוֹן

אֶל הֵיכָלוֹ יָבוֹא פִּתְאוֹם

הָאָדוֹן אֲשֶׁר אֲנַחְנוּ מְבַקְּשִׁים - - -

איייייי

אַל דְּאָגָה אַחִים !

עוֹד מְעַט וְהַכִּסֵּא מֻשְׁלָם

כְּכָל שֶׁהֵם נִמְחִים,

גָּדֵל כְּבוֹד ה' כָּאן בָּעוֹלָם - - -

לֹא עוֹד חֲלוֹם !

הִנֵּה בָּא הַיּוֹם

וְשָׁבוּ בָּנִים אֶל אָבוֹת...

דְּמָעוֹת אָז נִמְחֶה

אֶל מוּל פְּנֵי כִּסֵּא

לָנֶצַח יִתַּמּוּ חֲרָבוֹת - - -

קבצים מצורפים

• 03-נישט געדייגט.mp3
    7.1 MB
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה