כללי אתגר - והפעם פשוט אתגר למוח. לבעלי עכבר אלחוטי.

• הוסף לסימניות
בטעות ניקיתי את העכבר שבוע עבר וכשסיימתי לקח לי כמה שניות מה קרה למחשב - לאיפה שלא הזזתי את העכבר - הוא פשוט עושה ההפך - עד שניסיתי ללחוץ על המקשים של העכבר - והבנתי שהוא פשוט היה הפוך...
כך שכל פעם שהתכוונתי להעלות את החץ למעלה - הוא ירד למטה,
וכל פעם שהתכוונתי לימין - הוא עשה לשמאל...

בזמנו קראתי שחשוב מאוד להפעיל את המוח ולגרום לו לכיווני חשיבה שהוא לא מכיר על מנת לתפעל תאים אפורים ואזורים שהאדם לא מגיע אליהם בכל יום.

אז הנה אתגר קטן -
גם בעלי עכברים לא אלחוטיים יכולים לעשות זאת, אבל למוח יותר קל "להבין" מה קורה בזכות הכבל המחובר.

פשוט מאוד - סובבו את העכבר ב180 מעלות ותנסו לעקוב אחרי החצים במעגל המצוייר (בצייר) הצלחתם כמו שצריך? עכשיו תעשו בכיוון הנגדי.

נשמע פשוט, נכון?

עכשיו תנסו להפוך את העכבר ב90 מעלות, ותגידו לי אם הצלחתם...
בשלב הזה אני הרמתי ידיים.... :D:D:D:D

רק זהירות, לוקח למוח כמה דקות לחזור לעצמו לאחר מכן... :D:D:D

קבצים מצורפים

• חצים.JPG
    KB 9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
את האמת?
הלך לי בקלי קלות. אבל זו לא חכמה.
למדתי אי פעם במסגרת לימודי המוסיקה- ניצוח.
במסגרת ההכנה לניצוח מקצועי על שליטה בכמה קולות וקוי מוסיקה, עשינו המוני תרגילים של תנועות מנוגדות בשתי הידיים, ותנועות בקצב ואורך שונה בכל יד תוך כדי. נראה לי שזה השפיע על גמישות המוח שלי וההשפעה נותרה עד עצם היום הזה.

• הוסף לסימניות
נו, הצלחתם?... :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא היה קשה. את האמת שלימודי מוסיקה באמת עושים את זה, ולא צריך להגיע לניצוח, מספיק ללמוד נגינה בשתי ידיים.

• הוסף לסימניות
מה זה? כולם פה למדו מוזיקה??? :D

• הוסף לסימניות
המלצה

מי שבאמת רוצה לחדד את המוח, יקח לידיו ירחון 'פיצוחים'!

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה המוח או שגם לי לימודי הנגינה מהעבר שומרים על מוח גמיש..
לא היה קשה.

• הוסף לסימניות
לא למדתי נגינה ולא הבנתי מה מסובך...

• הוסף לסימניות
מסקרן אותי - גברים ונשים, כמה גברים הצליחו בקלות לעומת הנשים?

• הוסף לסימניות
רוצים עוד תרגילים? (לגברים בלבד:))
רדדו במערוך בצק, כשיד ימין אוחזת בצד שמאל של המערוך וההיפך (ידיים הפוכות)
עלו במדרגות. כשרגל ימין ראשונה ועל הברך שימו את יד שמאל וכן ההיפך.

• הוסף לסימניות
הצלחתי בקלות.
טוב, עוד אחד שמנגן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה