- הוסף לסימניות
מהצהרים עד עכשיו בלי הפסקהאתגר יומי: ציור שמן מהיר
ז"א,
כמה זמן הוא לקח לך?
ציור מטווורףףףף
בליאיך אפשר ציור שמן מהיר?
אוףף אני מנסה לחפש טעויות ואי דיוק ומשום מה .. אינני רואה אותםבלי
לחכות לשכבות התיבשות
ולכן אין הרבה דיוק
האניות לא מדויקות ומטושטשות והמים עכורים ברמה אכזרית חחאוףף אני מנסה לחפש טעויות ואי דיוק ומשום מה .. אינני רואה אותם
ברצינוותתהאניות לא מדויקות ומטושטשות והמים עכורים ברמה אכזרית חח
נו שוייןברצינוותת![]()
![]()
מי שם לב לזה ???
ולדעת לצייר מים עכורים זו גם אומנות !! יש אנשים שלא יודעים אפילו לצייר טיפת מים קטנטנה אפילו עכורה ... והאנשים האלה זו אני !!!
וווואווווווווו
לא שמתי לב עש שאמרת וגם אז כשממש התעמקתי הייתי בטוחה שזה מכוון!! זה חלק מהיופי של הציור..האניות לא מדויקות ומטושטשות והמים עכורים ברמה אכזרית חח
האחים הנשואים הם מדפים מצוייניםאיזה יופי
יומי![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
איפה המדף שאמור להכיל את היומיים להתייבשות???
60*50יפה מאד .
מה גודל הקנבס ?
כייף, כאלה פירגונים משפחתייםהאחים הנשואים הם מדפים מצויינים
הם רק רואים ציור זה כבר בחדרי ילדים שלהם
באמת גודל אידיאלי ונחמד60*50
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים