אתגר... מטבח קטןןןן :( האם יש מצב? אשמח לחוות דעתכם

• הוסף לסימניות
היי,
קיבלתי מטבח לתכנון פנים.
השטח הוגדר ע"י האדריכלית וכן תכנון ראשוני. ואני תוהה לעצמי- האם המטבח אפשרי?
מכיוון שלא הייתי בכל תהליך התכנון הכללי של הבית, פחות יודעת מה עומד מאוחרי התכנון ומה היו הדרישות.
בכל אופן זה הנתון שניתן לי.
ניסתי לתת העמדה שונה, ולא יודעת מה עדיף 🤔
אשמח לחוות דעתכם המקצועית!
תודה רבה מראש!

קבצים מצורפים

• תוכנית..pdf
    KB 199.5 · צפיות: 46
  • תוכנית אופציה 2.pdf
    1.7 MB · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
היי,
קיבלתי מטבח לתכנון פנים.
בכל אופן זה הנתון שניתן לי.
אשמח לחוות דעתכם המקצועית!
ראיתי את 2 האופציות ועם כל הכבוד לקרניזים בסלון -- מצטער להגיד שמה שראיתי זו דוגמה קלאסית איך לוקחים דירה נורמלית ו"דופקים " אותה לגמרי בגלל הרצון לקבל יח"ד --המטבח קטן ומוזר בלי חלון -- והמקלחות ברוחב 1 מ עם כניסה מהצד -- ויח"ד "סלח לי " לדעתי " לא עובד "
ואם חייבים יח"ד --אז לבדוק אופציה לבטל חדר בדירה הגדולה לטובת מטבח סביר וחדרי רחצה נורמליים
ועוד פעם אגיד --- מחילה ,,, מתנצל ,,,, מצטער ---- ומותר שלא להסכים איתי

• הוסף לסימניות
1)מה הם עושים עם הטילים הבאים מאיראן? מבקשים מהשוכרים רשות להיכנס לחדר השינה שלהם?
2)השרותים של הדירה הגדולה לא עובד.נקודה.

• הוסף לסימניות
מכיוון שביקשת התייחסות רק לתכנון המטבח, לדעתי הקובץ "תוכנית" עדיפה, כי 2 אנשים יכולים לשבת ולקום מהשולחן בלי לבקש מהשני לקום או להיצמד לשולחן ולתת לו לעבור.
בנוסף, פתיחת המקרר קצת בעייתית, אם היא אמורה להיפתח לצד שמואל (לכיוון ארונות הגבוהים) היא לא תוכל להיפתח לגמרי, ואם היא תיפתח לכיוון השני, היא תחסום את המטבח ולא יהיה נוח להוציא ממנה דברים.

• הוסף לסימניות
באופציה 2 המעברים צרים מידי, המינימום זה מטר
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליצה להכניס בדירה הזו עוד יחידה. יש עוד כמה מטרים פנויים במסדרון.:)

• חחח
Reactions: ~~~
  • הוסף לסימניות
לפני שאתיחס למטבח.
תבדקו אם מסתדר כך השרותים והחדר אמבטיה
דירה ויחידה.PNG

• הוסף לסימניות
@אסתי שוורץ ,אני מבינה שהתוכנית של הדירה היא לא שלך. ב"ה ;)
הסתכלתי עליה עכשיו שוב יותר ברצינות. ואני מצטערת לומר: היא בלתי בלתי אפשרית ,לגמרי.
התכנון של כל הדירה הזו לגמרי לא עובד.
אני אבקש שתבקשי מהלקוחות שיעשו ניסיון אחד בלבד: העמידו שורת כסאות (6-8) עם גב גבוה, העמידו ממול עוד שורת כסאות במרחק של 100 ס"מ בין משענות הגב לאלו שמולן.
עכשיו כנסו ותסתובבו בתוך השטח הזה, תדמינו שאתם בחדר אמבטיה. איך מרגיש לכם? תדמינו שבתוך השטח הזה יש גם אסלה וכיור.:(
אסתי, את חייבת להסביר להם שהדירה לא הגיונית!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אסתי, את חייבת להסביר להם שהדירה לא הגיונית!
בהצלחה!
משהו חפיף -- אולי כן הגיוני ? --- "תן לחכם ויחכם "
ויש בכיוון הזה עוד אופציות -- ואפשר עוד לשפר משמעותית
ואפשר אפילו להשאיר 3 חדרים בדירה הגדולה שלא כמו שחשבתי בהתחלה

קבצים מצורפים

• 0508.png
    0508.png
    KB 157.2 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה